Passet är nu fixat!

Jag startade denna måndag med ett besök hos polisen. För att slippa sitta där i evigheter så hade jag förbokat tiden man har ju hört talas om att folk får sitta där i timmar! Sånt har jag inte tid med. Och när jag såg hur fort det gick att göra ett pass så förstår jag inte varför inte ALLA bokar en tid när dom ska ha pass?! Man visar sin legitimation, betalar, blir fotograferad, sätter sina pekfingrar på skärmen, skriver sin namnteckning och godkänner det hela, och allt som allt tog det 4 minuter. Och så väljer folk att sitta där i timmar?? Nu är bara frågan om vilket land som släpper in en sur kärring?? För det var vad jag såg på fotot som kommer att hamna i passet .. och det ska man ha i 5 år!! 

Vid min arbetsplats idag; mycket vatten att dricka, läppsyl mot torra läppar då jag får andas med öppen flabb pga den snoriga näsan, därav toarullen! 

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *