Hockey o mellomys

Hailey och jag åkte bussen till arenan för att se Malmö möta Mora i den sista matchen innan slutspelet börjar. Vi tog oss upp i logen och hamnade på fjärde våningen denna gången – det var högt uppe!! Jag kan ärligt säga att jag såg inte mycket alls utav matchen, typ 2 minuter utav de 20 i första perioden! När man har en liten fröken med sig som inte är så himla intresserad utav hockey nån längre stund och som då har svårt att vara stilla, så får man inte sett mycket. Jag missade alla målen till och med när dom visade repriserna på jumbotronen. Jag förstår varför dotra många gånger väljer att sitta hemma och se matcherna. N fick en skada redan i första perioden, jag missade helt att han utgick oxå. Så när period 2 var spelad åkte dotra, N, barnen och jag hem istället. Vi följde matchen via telefonen och såg att den slutade 6-1 till oss! Och när alla matcherna var slut så stod det klart att vi kommer att möta Frölunda.

Dotra och jag körde runt och köpte hem mat efter önskemål, dotra, N och jag skulle ha sushi, Hugo ville ha hamburgare och det blev pizza till Hailey – alla kan så klart inte vara sugna på samma sak 😉

Lagom till mellon så dök systra, svåger, Julia, Philip och Emelie upp. Som vanligt blev gottebordet gigantiskt! Hailey gick runt och runt och runt om bordet hela tiden och hon åt konstant i 2 timmar hahaha, det finns ingen botten i henne när det gäller gotter.

Vann då rätt låt? Tja, Benjamin är inte dålig alls och gör även ett rätt fräckt och nytt sorts nummer. Kan helt klart fungera i Europa. Jag gillade nog mest John och Mendez låtar, men sen var även Felix och Liamoo bra, ja även Martins låt var bra. Enligt mig så var det helt klart killarna som var bäst i år i mellon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *