Malmö Redhawks – Färjestad

Burra, min gamla klasskompis var på platsInnan matchen startade så togs det upp info angående Tobiasregistret. Hur det startade och hur långt dom kommit med att varva nya givare. Jag såg att Mattsson stod i båset och blev rörd när hans son Oliver nämndes. Ett tu tre så kommer Oliver och hans bror Elliott in på isen för att släppa pucken. Då tror jag inte ett enda öga var torrt! Alla ställde sig upp och applåderade för fulla muggar! Det var så skönt att se honom uppe och på benen efter allt det han gått igenom och fortfarande går igenom.

  

Jag gick Wikegårds autograf … tack vare snälla Muhammed!

Stor glädje både hos laget och i publiken när vi tog 3 poäng mot Färjestad som ligger precis före oss i tabellen. Nu har vi bara 2 matcher kvar att spela under den vanliga säsongen, det hade inte skadat om vi fick något poäng till … ta i trä! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *