Ny bok och hemmaspa

Det blev en ny bok på bokrean, ”Allt eller inget” med Simona Ahrnstedt. Igår började jag läsa den och idag har jag ägnat större delen åt att fortsätta läsa … hon skriver lite som böckerna 50 shades of Grey, bra att veta om man tycker om eller inte tycker om dom.

Idag har jag pysslat om mig själv lite. Jag startade med att göra vid facet och jag använde alla MayBeautys produkter. Jag började med den svarta masken (face mask) som rengör och drar ut pormaskar. Sen skrubbade jag hela ansiktet med deras face gel innan jag avslutade med deras pore mask som stänger till porerna igen efter rengöring. Sen så testade jag äntligen deras hairmask oxå. Asså sååå mjukt håret blev, det är mjukare än bebisfjun! Deras hårmask både stärker och vårdar håret, gör det mjukt och lätthanterligt, ger det liv och lyster och tar bort krusigheter. Jag kan varmt rekommendera den!

Jag hade lite kul med snapchat medans hårmasken verkade

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *