Myslördag

Jag startade lördagen tidigt i tvättstugan, jag får bara sådana okristliga tider där nu! för tiden! Men det blev ett mysigare avslut på dagen. Jag gick över med en sallad till dotra och barnbarn och vi åt middag tillsammans.
Barnen och jag spelade lite hockey, efter matchen så gav Hugo och jag intervjuer, min blev på danska och bägge barnen skrattade så åt mig. Antar att det lät himla kul i deras öron och säkert inte alls som danska.Dessa 2 godingar har en liten ”rutin” på kvällarna, det är precis som att dom är förprogrammerade. Ett tu tre så börjar dom med att flippa ut i dans en stund och sen så är det lugn och fin lek som gäller en liten stund innan läggning. VARJE kväll så sker detta! Undrar hur dom kommit på detta? Dom är så härliga, Hailey vill att man ska se henne och gärna tycka att hon är rolig, Hugo däremot vill helst inte bli sedd när han dansar. Tänk att saker börjar bli pinsamma redan innan 4 års ålder. Livet blir så mycket roligare om man kan bjuda på sig och ha kul, så att vara pinsam hoppas jag försvinner igen.

När barnen somnat så plockade dotra och jag fram till ostbricka med tillbehör och snickesnackade en massa. Det var riktigt mumsigt och mysigt!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *