Smart bottle

Vi startar snart en ny studie här på jobb och vi kallar den ”vattenstudien”. Vi ska ha hit en himla massa folk som ska öka sitt intag utav vatten och som en hjälp till detta har vi införskaffat Smart bottle. Man konektar dom till sin smartphone, gör vissa inställningar och sen är det bara att dricka. Alla på avdelningen har fått en sådan här flaska för att kunna lära oss hur dom fungerar och senare kunna instruera deltagarna om dom hakar upp sig någonstans på vägen. Vi startar denna studien då man redan innan VET att ökat intag av vatten är bra OCH nu vill vi kolla mer!

Själv hade jag ingen aning om att sådana här flaskor ens existerade MEN det är faktiskt kul att ha koll på hur mycket jag dricker varje dag. Den kan även peppa en att dricka mer, om man ligger efter så börjar den blinka och påminner på det sättet en om att dricka, man kan även få en påminnelse via appen i telefonen om man önskar det. Häromdagen så var det första gången jag fick ”grönt” i appen! Men sen använder jag den bara på jobb och när jag går hem så brukar jag ligga mellan 83-99%, vilket innebär att jag med all sannolikhet har kommit upp i min mängd hemma, då jag dricker lite till där.

Kramar

2 reaktion på “Smart bottle

    • Jag googlade och fann att man kan beställa den på Amazon, denna sorten heter ”hidrate park” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *