Beställt sommarkläder

Fick lite panik nu när solresan är bokad – jag har dåligt med sommarkläder! Jag beställde lite från Ellos då jag hade en bra rabatt där. Det blev 2 klänningar och ett par badskor som jag tänkte ha när man springer till poolen och stranden. Bägge klänningarna var snygga men den blommiga var för stor och i alldeles för tjock kvalitè för att ha som sommarklänning, så den åker tillbaka. Den helt svarta var däremot jättebra! Så jag har faktiskt beställt den en till men då i en röd/rosa mönstrad variant. Skorna får även dom åka tillbaka till Ellos. Dom kan man bara ha om man har platta fötter som en anka! Inget för en heffaklump som mig, då dom ej är töjbara.

Så det blev bara 1 utav 3 grejor som jag kunde behålla, ingen bra utdelning!

Kramar

4 reaktion på “Beställt sommarkläder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *