Boppkontroll och skridskoträning

Idag var det dax för bobbekontroll igen, 1,5 år sedan sist. Idag gick det både smärtfritt och snabbt, jag var borta från avdelningen i endast 12 minuter! Nu är det bara att avvakta svaret som kommer hem.

Vattentornet mot en rosa och ljusblå himmel


Jag följde med på Hugos skridskoskola idag. Senast jag var med hade han precis börjat med skridskoåkningen och VILKEN skillnad det var idag! Idag glider han fram själv, han kan stanna utan att ramla, han åker baklänges och kan även göra en massa andra saker nu! Idag ordade han även hela timmen. Jösses så fort han lärt sig och så duktig han blivit! Men sen tycker han oxå att det är himla kul och det tror jag spelar stor roll när man ska lära sig något. Det var så kul att följa med och se honom idag.

När vi kom ut från träningen så var vattentornet blått mot en svart himmel

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *