Solen visade sig idag

Solen tittade in idag på jobb

Jag har inte varit på topp idag, sovit dåligt och smärta både här och där underlättar ju inte ens liv precis. Lägg sen till ”dumma” telefonsamtal och en anklagelse som inte ens var befogad, då blir ju inte ens humör bättre! Jag försöker bemöta människor på ett trevligt sätt MEN idag hade jag verkligen svårt för det. Jag hörde mig själv höja rösten och hur jag talade med en mer bestämd röst för att inte låta mig plattas till. ”Anklagaren” insåg iallafall sitt misstag en stund senare och bad då om ursäkt. Det ger ett plus – när man kan be om ursäkt!

Jag kommer hem helt trött i huvet och längtar efter lite lugn och ro MEN vad börjar då? Eller vem börjar då kanske jag ska skriva? Jo, min nakne granne! Han bankar med grejor i väggen, skriker både inne i sin lägenhet och ute i trappan och jag tappar det helt och skriker tillbaka på honom! När jag en stund senare ser polisbilen komma på gatan så vet jag inte om dom kommer på grund utav mig eller på grund utav honom? Denna gången hade jag tur, dom gick förbi min dörr. Kramar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *