6.250

Idag gick vi i mål med antalet deltagare i SCAPIS och det var jag som bokade in dom sista! Tjohoo! Det kändes lite extra kul att få klicka i slutantalet i databasen och lägga ner den sista biten utav måttbandet i burken. Det är dock inte helt kört än för dom som vill deltaga, vi kan boka in ca 20 stycken till  MEN SEN blir det konstigt när man måste säga att: -tyvärr så är det fullt i den studien nu.

Det är ju fettisdagen idag och överallt lägger alla upp bilder och frestar en med dessa bullar. När jag senare kom till Ica så kunde man testa och göra sina egna semla där idag. Dom hade satt fram alla ingredienser och tom Nutella om man ville ha det och sen var det bara att komponera sin semla … jag ville ta nutellaskålen och springa därifrån ;). Semlor ska jag höra med dotra om vi ska baka egna någon dag.

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *