Lugn söndag

Wow .. det hade kommit snö inatt, säkert 20 flingor totalt ;). Ja inte var det mycket att skryta med men nu har vi oxå snö här nere. Jag började dagen med att handla lite mat, det har varit tomt i kylen ett tag nu. Hemma igen så färgade jag de grå! Dom hade börjat ta över fullständigt och det kan jag ju inte tillåta! 

Idag blev det Thaigryta till middag, en utav mina absoluta favoriträtter! Den ser inte mycket ut för världen MEN är så god och så lätt att göra! Och det bästa är att det räcker till morgondagens middag oxå!

Kramar

2 reaktion på “Lugn söndag

    • Jätteenkelt! Steker färsk kycklingfilé i småbitar, på med 1 burk grytbas, jag brukar ha icas grön curry o bambuskott och avslutar med en burk böngroddar. Kokt ris till och ev nån grönsak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *