300%

Snälla dotra kom förbi med mat

WOW! Redan nu har jag ökat kommentarerna med 300 % mot i fjor! Det var kul, tack för era fina kommentarer <3. Jag har i stort sett bestämt mig för att sluta MEN jag är ju inte svårflörtad … hahahaha jo det är jag iof MEN jag kanske kan övertalas att fortsätta här ett tag till. Vi får se hur det blir.

Idag blev det inte som det var tänkt iallafall. Jag vaknade med migrän! Jag borde ha anat att den var på G, hela dagen igår gick nämligen i yrselns tecken! Så idag blev det inget jobb igen och det blir även ännu en hockeymatch jag får se på datorn istället för live. Nu börjar det bli mer inställda saker för min del än vad jag kommer iväg på men det vänder väl snart igen hoppas jag! Kramar

3 reaktion på “300%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *