Tråkigaste bloggen?!

Hahahaha jag måste ha blivit världens tråkigaste blogg! Jag har publicerat 3336 inlägg (3337 med detta) och godkänt endast 1031 kommentarer. Senast jag fick kommentarer var 2016, då fick jag 4 kommentarer, 2017 blev det 0 stycken!. Det spelar ingen roll vad jag skriver om så får jag ingen respons, det är rätt otroligt att ingen tycker någonting överhuvudtaget kan jag tycka. Ingen som retar sig på något, eller någon som tycker receptet verkar gott eller bara att bilderna är snygga. Själv när jag är inne och läser bloggar så brukar jag lämna ett avtryck då och då. Detta har fått mig att fundera och det känns lite som att jag nog gjort mitt i bloggvärlden. Jag tycker ju om att skriva och att fotografera MEN jag kan ju fortsätta med det, bara det att jag skriver i en privat e-dagbok istället, så slipper folk läsa mina tråkiga inlägg 😉 Så, nu ska jag ge mig på jakt efter en bra dagbok! Kramar

8 reaktion på “Tråkigaste bloggen?!

  1. Nooooo älskar att läsa din blogg!! Du skriver om allt möjligt stort och litet, det gillar jag!
    Sluta inte!! Ska kommentera mer, jag loooovar 🤪 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *