Nya blommor på jobb

Nu har vi en krans på utsidan av vår avdelningsdörr, ser trevligt ut!

Idag blev det äntligen inköpt nya blommor till avdelningen! Vi har skullat göra det ända sedan vi flyttade in i våra nya lokaler men inget har hänt. Förra veckan tipsade jag chefen om att vi hade lite deltagare denna veckan så det var kanske läge att skicka iväg någon på detta uppdrag och det blev av redan idag! 3 fruntimmer åkte iväg och köpte blommor till hela avdelningen och det blev så mycket grönare överallt när dom kom tillbaka! Vi fick våra 4 till receptionen som vi önskade, 2 av dom hamnade här i vårt stora fönster.

Blodgivarcentralen hade kvar sin julbelysning

Efter jobb så begav jag mig till Triangeln för att hämta ut ett klädpaket på Joy. Jag öppnade det på plats i butiken och jag lämnade genast tillbaka 2 utav 3 plagg. Jag hade en känsla redan direkt när jag beställde dom att det kunde vara ”fel” kvalitet OCH det var det. Det är en fördel med att hämta det i butik och inte på posten, man kan lämna tillbaka det direkt och så slipper man portot oxå!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *