Sjuk = filmfestival hemma

När man är hemma och är sjuk så finns det inte så mycket mer man orkar än att glo på datorn. Jag har sett en hel del filmer och serier. Jag kom ifatt med alla mina serier; Våra bästa år, The good doctor, Bonusfamiljen, Gråzon och Younger. Jag hann oxå se några filmer, bla dessa:

”Fyren mellan haven” med Alicia Vikander är en jättebra film! Hon lever med sin man, fyrvaktaren, ute på en ö och en dag hittar dom en eka med en död man i och ett litet spädbarn.

 ”Split” handlar om en man med 23 olika personligheter. Han kidnappar 3 flickor och dom försöker reda ut vilken personlighet dom ska vädja om hjälp av.

Den alldeles pinfärska ”Jason Bourne” filmen där Alicia Vikander är med. Hon gör en jättebra insats som agent här tycker jag. Detta är den 5:e filmen.

Sen blev det även en thriller, ”Betrayed”. Den handlar om en en ung kvinna som förlorat sin pappa för 5 år sedan. Nu har hennes mamma gift om sig med sin pappas mystiska kollega. Och när dottern kommer hem på ett lov så kan hon inte låta bli att snoka runt.

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *