Malmö Redhawks – Växjö

15.15 släpptes pucken på arenan och det var Växjö som stod för motståndet. Dom hade en STOR klack med sig, så många så dom hade hyrt flera vagnar på ett tåg. Dom fick en långsida på ovanvåningen för sig själv och hade ett bra tryck där uppe hela tiden, lite imponerande. 

Jag satt uppe hos Sandra och barnen i logen idag, så mina bilder är från en betydligt  högre vy och en annan vinkel än dom brukar vara. Jag zoomade rejält ibland för att försöka ta närbilder men det blir ändå inte särskilt nära när man sitter där uppe.

Det blev Växjö som tog hem segern idag, matchen slutade 0-4. Jag tycker att vi sköt alldeles för lite på mål idag och skottstatistiken sa även detta, 15 mot Växjös 30.

.Nichlas hade ett helt gäng utav fans från Tyringe hockey som ville ha autografer. Hans 2 största fans höll sig mycket nära hela tiden.

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *