Hockey hemma i soffan

Stefan Warg gjorde sitt första SHL-mål!

Det blev till att ligga hemma i soffan och se matchen Malmö mot Linköping igår, tråkigt! Men jag fick se en underhållande match, Malmö tog rätt snabbt ledningen med 2-0. Vilket överraskade åtminstone mig men det var kul att se! Linköping blev putta och det blev lite tjafs emellanåt. Jag tyckte att Linköping såg lite tröttare ut än våra spelare. Vi gjorde 1 mål till och ledde helt plötsligt med 3-0 med 10 minuter kvar. Men inget är ju säkert det såg man i förra matchen, allt kan hända. Och lite hände, Linköping fick in 2 mål, plockade ut sin målvakt och försökte allt för att kvittera MEN Malmö höll undan och VANN!

1 timme senare så började semi-finalen i JVM, Sverige mot USA. Jag låg kvar på soffan och såg även den. Det tog tid innan det blev mål MEN sen så satte Sverige första pucken i mål. Sverige gjorde 4 mål och USA bara 2 så nu väntar final för juniorerna! Det blir antingen Kanada eller Tjeckien vi får möta, pest eller kolera?!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *