Malmö Redhawks – Skellefteå

Matchens profil intervjuas

Igår var det dax för 2018 års första match och den skedde på hemmaplan mot Skellefteå. Ett lag som vi har haft mycket svårt att slå, denna match blev säsongens sista och det stod 0-9 i poäng. Det blev Skellefteå som tog ledningen efter första perioden med 0-2 och efter andra perioden så stod det 0-4! En tråkig match att se och när 3:e perioden började så kände man mest att det skulle bli jobbiga 20 minuter. Jag tittade upp på klockan när det var 10 minuter kvar och tänkte:- nu vänder det aldrig. MEN när det var 5.17 kvar så gjorde Zaar vårt första mål och man blev glad över att få hål på deras målvakt. 4.53 så gjorde Rakshani nästa mål och jublet steg i arenan, nu stod det helt plötsligt 2-4! 33 sekunder senare så gjorde Sylvegård 3-4!! Wow nu hade vi helt plötsligt hela 4 minuter på oss att försöka få ännu ett mål och ev gå till förlängning. Alvarez blev utvisad och man tänkte att det var kört MEN med 27 sekunder kvar av perioden så var Alvarez inne igen och kvitterade, 4-4 lika!! WOW vilken vändning! På mindre än 6 minuter så gjorde vi 4 mål! Asså först hände inget, sen hände inget och sen hände inget MEN sen kom ketchupeffekten! Det blev förlängning och 1 minut och 4 sekunder in i den så gjorde Nils Andersson MÅL och vi VANN denna helt galna match. Denna match var det sjukaste jag någonsin sett.

Vilken glädje när vi vann i förlängningen! Spelarna visste inga gränser i sin glädje, publiken jublade och jag skrek rakt ut! Jag var helt slut och svitt efteråt! Ingen kan säga att hockeymatcher inte kan vara spännande OCH dom är aldrig slut förrän slutsignalen ljudit!

Matchens profil intervjuas och signerar kort efter matchen

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *