En semesterdag

Dotra, barnbarn och jag körde till Emporia, note to self: never again på mellandagsrea!!! Det var folk och mer folk och ännu mera folk vart man än vände sig, svetten lackade och paniken var nära på mig ett flertal gånger! Ett tag var det mycket nära att vi bara satte kundvagnen och gick därifrån MEN vi tog ett sista krafttag och fick handlat det mesta utav maten vi planerar äta på nyår. REAn kan man handla på nätet, skönare att sitta lugnt och fint hemma i soffan och dona med! Om man nu behöver något vill säga.

Den vackra ljusrenen som står i rondellen vid Pildammsparken, dock mycket suddiga bilder på grund av dotras bilkörning ;).

Jag fick köpt ett par trosor på VS och så använde jag min bonuscheck på Nille, så det blev en skål för hela 3 kronor.

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *