Julklapp o mingel på jobb

Jodå förkylningssjukan kom som ett brev på posten, faktiskt redan inatt vaknade jag utav smärtan i halsen när jag försökte svälja! Så denna tisdag har jag överlevt med hjälp utav Panodil. Jag kan ju säga att humöret är inte på topp här just nu. Men lite roligare saker idag på jobb var att vi fick julklapp!! Oj va kul! Det var längesen vi fick det! Vi fick oxå ett personligt tack utav Peter och Maggie för allt vårt goda jobb och kämpande för att få ihop allt. Julklappen var 400 kronor på Bluebox som har en massa saker att välja på och så fick vi en påse skumtomtar oxå. Efter julklappsutdelningen så blev det lite julmingel och Maggie bjöd på Prosecco för att fira att hon hennes man blivit med lägenhet. Finns det något att fira så ska man fira det!!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *