Klippt och snart klipper vi måttbandet oxå

Det blev ett frisörbesök på lunchen idag, dom lite torra topparna är nu borta! Skönt, nu är det 7 veckor till nästa frisörbesök. Väl tillbaka på jobbet så förberedde Lena och jag måttbandet som vi ska ha för att räkna ner på Scapis. Vi ska klippa bort varje dag hur många vi har bokat så vi ser hur många vi har kvar innan kvoten är fylld! På måttbandet börjar nedräkningen först på 150 och vi har haft lite koll sen 250. Vi har 22 kvar att boka innan vi kan börja klippa på måttbandet, slutet närmar sig för Scapis-studien. På tal om slut så var det något annat som nästan oxå nästan slutade fungera ju längre dagen gick – min näsa!! Den blev mer täppt för varje timme som gick och jag börjar bli orolig för att jag ska åka på nån förkylning. Pallar inte det oxå! 

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *