Lite mor och dottertid

Jag och dotra begav oss till Emporia för att spana in deras Black friday/weekend erbjudande. Dotra blev med fina påslakanset från Hemtex, ett kanonpris var det på dom! Men i övrigt föll vi inte för några fler erbjudanden. Dotra fick oxå köpt mer kaffe till sin nya apparat. I den butiken fick jag provsmaka en kaffe med lakrits, när expediten frågade vad jag tyckte så var varken han eller Sandra beredda på mitt svar; usch nä fy vad räligt! Sandra och jag skrattade åt mitt för raka svar så fort vi kom ut från butiken.  

Efter Emporia så körde vi till stora Coop för att handla. Jag skulle sätta sprätt mitt presentkort på 500 kronor där! Till råga på allt så hade jag även 10 procent på ett köp där. Jag kom hem med bla en massa kryddor som jag kommer att behöva nu till julens mat. Jag kom hem lagom till att hämta upp tvätten från tvättstugan och att få se slutet på Malmös match mot Färjestad. Och det blev några spännande minuter jag fick se! Vi fick en 5-minuters utvisning, sen utvisning igen, dom plockade sin målvakt, våra spelar offrade sig på skott och Alsenfelt plockade en massa skott! Huva vad jobbigt och spännande att se! Färjestad fick aldrig till en kvittering och vi vann med 2-1!! Skönt!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *