En kväll på Malmö Opera

Det blev en kväll på Malmös vackra opera. Dansteatern gav föreställningen ”The feeling of going”. Jag har sett några föreställningar med dom tidigare men denna innehöll även sång. Moto Boy var bla med och sjöng med ljus stämma. Det var 2 akter a´40 minuter och alla minuterna var kanon och gick jättefort! För mig så påminde denna föreställningen lite om Circe du soleils som jag såg tidigare, mycket rörelse och sång. Denna föreställning fick man nog göra sin egna tolkning av, var det en dröm, en saga, verklighetsflykt eller rentav en verklighet? Man får ju inte fotografera under föreställningen vilket jag tyckte var jättesynd, jag kunde fått magiska bilder. Bilden nedan lånade jag från nätet.

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *