Bu för Hemköp!

Satt igårkväll och plockade varor hos Hemköp för att få hemleverans. När jag är klar och går till att välja dag och klockslag så ser jag en pytteliten stjärna * på knappen för klockslaget. Hmm den har inte varit där tidigare!? Är det något särskilt med klockslaget jag valde? Nä, ser att ALLA tider har en *! Scrollar ner och ser där att den betyder serviceavgift!? VA??!! Då visar det sig att Hemköp har helt plötsligt lagt till denna avgift utan att meddela oss medlemmar! OCH detta står inte någonstans alls på hemsidan eller någon annanstans på vägen medans man handlar!! Utan den ligger lite dolt på knappen för klockslag! Vad innebär då serviceavgiften då? Jo, om man inte beställer för över 700 kronor så får man numera betala hela 49 kronor extra för att få hem maten!! Alltså totalt 69 kronor! Jag har länge tänkt ”hur länge ska dom klara sig på att ta endast 20 kronor i hemleverans”?? Men att dom utan att meddela sina medlemmar lägger till detta tycker jag är fult! Sen tycker jag personligen att det är en för hög summa att behöva handla för, lite mer rimligt hade kanske kunnat vara 500 kronor. Jag kan förstå att kanske bara köra ut en ost kostar mer för dom än 20 kronor MEN sätt en mer rimlig gräns Hemköp! Nu tror jag ni förlorar kunder på detta!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *