Jobbig natt

Hade precis slocknat när grannen började med ännu ett utav sina utbrott. Denna gånge var det mycket med att skrika i trappan och slå med sin ytterdörr. Jag hörde hur en granne var ute i trappan och sa till honom att gå in i sin lägenhet OCH jag kan förstå att han for ut. Hade jag vågat så hade jag samma känsla; oftast när han får sina utbrott så sover vi grannar och han stör vår nattsömn! Denna gången kom även polisen, men dom tog honom inte med sig utan jag hörde bara hur dom pratade med honom ett tag. Kanske att nattens händelser påverkade att jag ännu en morgon vaknade migrän och att jag idag inte kunde gå till jobbet! Jag vet och förstår att grannen är sjuk MEN det är oxå jobbigt för oss som blir drabbade. Jag tycker det är hemskt att han hamnar mellan stolarna och inte får rätt hjälp! Psykvården existerar ju inte i detta fallet,, heller! Nu hoppas jag på en lugn natt och en smärtfri morgon! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *