Cirque du Soleil – Varekai

En kille och en tjej gick runt i publiken en stund innan showen började och spexade och skojade med publiken. Tur man inte satt där nere, dom blev av med både klockor och kalsonger, fick dansa och bli tafsade på  ….. eller man skulle kanske suttit där ;).

Inledningen var både magiskt, lite scary, vackert och så roligt, så udda något annat jag sett! Under introt så skrattade jag så mycket åt hur dom såg ut, hur dom rörde sig och hur dom lät, dom lät precis som ”Linus på linjen”. Men jag får ju säga att publiken var en stor torrboll … typ bara vi som skrattade. I slutet av showen så vaknade dom dock till liv och kunde tjoa och klappa en del. Det blev tom stående ovationer från dom.

Det var en helt otroligt magisk show! Många gånger satte jag hjärtat i halsgropen! Dom gör detta utan några skyddsnät MEN dom har strategiskt placerat ut medverkande i närheten när någon uppträdde som jag tror var beredda på att agera om något skulle gå fel.

Showens clowner … tjejen var helt underbar, jag kan skratta bara jag tänker på hur hon halkade omkring på scenen hahaha.

Dom uppträder fler dagar här, så har ni möjlighet GÅ OCH SE DEN! Dom är fantastiska och har inte ett ben i kroppen samtidigt som dom är starka som oxar!!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *