Nyheter hos Jotex

 Fin fjärderdekoration som kan sättas upp på vägg eller läggas på ett bord. Den stora kostar 299 och den lilla 249 kronor. Den stora är 78 cm lång och den lilla är 60cm, så det är rätt stora saker.Dom har också fått in flera olika fina posters. Den svart och vita ovan med olika klänningar kostar 499 kr och lövet undertill kostar 299, om man vill ha in lite mer grönt i hemmet. Dom har även en fin skål i form utav ett likadant löv för 99 kronor.

Ovan: 3-pack ljusstakar för 549 kronor, finns i silverfärg också. Om man tycker om Skultunas tulpanljusstakar så är dessa en bra kopia på dom.

Nedan: Ett fint kuddfodral i sammet med fjädrar på. Storleken är 45×45 cm och finns i 5 olika färger för 99 kronor styck. En ny taklampa kanske? Denna fina i glas kostar 899 kr, som ger ett litet antikt intryck. Jag tycker att glasskärmar ger både ett varmt och härligt sken.Ovan: en solspegel som ska komma in till försäljning.

Dom har massor med andra nyheter, jag valde bara några stycken.

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *