CHL-match hemma

Så var det dax för en hemmamatch i CHL. Det var norska Stavanger som kom på besök. Det är på gamla isstadion om ett par matcher spelas nu, då arenan är upptagen. Men så lite folk som där var igår så behövdes inte arenan! Hoppas att Malmö går vidare i detta och att det kommer mer publik då! Hallå det är Champions Hockey League, en stor turnering! Våra svenska lag spelar riktigt bra än så länge!

Jag satt så att jag såg när Malmö äntrade isen och knäppte av en hel drös med bilder då dom kom in. Tyckte att det såg fräckt ut med det blixtrande ljuset, röken och bara några mörka figurer som kom in på isen!

Norska Stavanger kom på besök.

Malmö spelade upp sig och i 3:e perioden så såg det riktigt bra ut! Och i slutet av perioden så satte Alvarez äntligen 2:an i mål! Vi kunde hålla tätt resten av minuterna och vann! Det var sköna poäng och vi ligger nu på andra plats i vår grupp.

Ett anfall som blev mållöst

Långt om länge fick vi in det andra målet och kunde fira en seger!

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *