Grillkväll på Lindeborg

Efter frukosten så tog jag 1 timmes promenad, jag behövde komma ut och slippa sitta och tänka! Så promenaden blev ett sätt att försöka rensa huvudet, det gick sådär. Efteråt så gick jag hem till dotra och lekte lite med barnbarnen inne på Haileys rum, när man är med dom så hinner man inte tänka!

Efter en stund så körde vi till Emporia för att inhandla något att grilla och sen fortsatte vi till Lindeborg där mor/mormor/gammelmormor bor, det blev en spontan grillkväll hos dom. Vi grillade allt möjligt, det blev en himla god färsk lax, auberginer, sparris, korvar, ett gott griskött enligt alla andra och till det så hade vi en massa andra tillbehör. Och jag tror faktiskt att vi krängde allt! Ev blev det någon potatis kvar men det var nog allt! Vi var ett hungrigt gäng 🙂

Hugo fick plockat av sina stödhjul idag och han cyklade som att han aldrig gjort något annat! Den killen är helt otrolig! Hans mamma gjorde samma ska när hon var liten, hon kunde det redan innan i sitt huvud, så hon satte sig bara och cyklade iväg hon oxå!

Hailey fixade lite mat och bjöd oss på

Sandra inspekterar olivträdet – det ser ut som att det kan bli lite oliver i år

Äta ute – finns det något bättre?

Hailey vinkar åt Mollie och säger godnatt

Bägge barnen tog en dusch innan hemfärd – Hugo var svettig efter alla cykelrundor och Hailey var kladdig efter alla mat hon stoppat i sig ,). Asså dessa underbara ungar, jag kan inte se mig mätt på dom <3.

Vackra stockrosor utanför trädgården

Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *