Hemåt igen 

Vi checkade ut innan 11 idag och tur var väl det. För ett tu tre när Sandra diskade så hoppade hela kökskranen av och sen när hon var på toaletten så ramlade en glashylla ner. Så det var bäst att bege sig innan hon rivit hela stugan ;).På väg ut från Billund så körde vi till en större mataffär, Super Brugesen, för att inhandla ostehaps till halva tjocka släkten 😉 och så lite spiritus till oss själva 🙂 Ca en och en halvtimme innan vi skulle vara hemma så stannade vi och åt lite mat och barnen fick leka av sig på en lekplats en stund. Inte lätt och inte kul alls att åka bil längre stunder när man är liten och har en massa spring i kroppen. Men dom har varit så duktiga under bägge bilresorna!Stora bältbron Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *