Helgen gick fort!

PinjekottarLördagen: jag for och handlade på ICA, tillsammans med halva Malmös befolkning! Jag fick inhandlat till kommande julbak och även något som ska användas till julafton, bara lite smågrejs kvar. KaramellEfter shoppingen så gick jag hem till en ”kass” dotra och hjälpte till med barnen och umgicks. Vi lekte, åt tacos, badade barnen, drack vin och pillade räkor. Det blev en mysig dag även planerna var annorlunda från början.
Bygger gran Tacos Svampar Mycket ljus och mycket värmeLjus Idag söndag så började jag med att färga håret och så fick jag beställt det sista till julklapparna! Nu är det bara 1 paket till julklappsspelet som ska inhandlas!

Efter det så gick jag över till dotra ochså var det dax för julbak, det blev syltgrottor med saffran i och så blev det saffransbullar med vaniljkräm – riktigt mumsiga! Baka är inte min grej men ändå står jag där och gör detta vartenda år. Ända sedan dotra var liten så har jag gjort detta för dotra skull .. allt för dotra! Nu är det vår grej att baka tillsammans till julen.Bakar Hugo kom ut och hjälpte till en stundJulkakor Syltgrottor Saffransbulle Efter allt bakande var vi värda sushi och lite rödtjut! Lax o vinHelgerna går alldeles för fort! Nu kommer en arbetsvecka och sen är det julafton när det blir helg igen! Det blir till att dona med något litet varje dag efter jobb annars kommer det att köra ihop sig på slutet. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *