Fastande start på dagen

Vindruvor Paprikamarmelad2 minuter i 7 så var jag på jobbet i morse, jag kunde inte sitta kvar hemma och vänta ut tiden. Bättre att bege sig iväg och börja arbeta tidigare, då slapp jag tänka på att jag var fastande till Maja kom. Jösses så glad jag blev när Maja tradade in på jobb .. och precis som alla dom andra gångerna hon stuckit mig så gick det galant även idag OCH det känns knappt ens – hon e duktig! SEN så blev det KAFFE och ett par mackor med paprikamarmelad och en drös med vindruvor .. jösses så gott det var! Innan klockan slog dax att gå hem så gick tiden sååå lååångsamt! Jag har aldrig varit med om en långsammare dag i hela mitt liv! Tiden gick så långsamt så att den gick nästan baklänges istället! Efter jobbet så blev det däremot full action: jag hämtade dotra, barnbarn plus lite utav deras tvätt, vi gick hem till mig och vi tvättade tillsammans på min tvättid, vi åt middag och hade lite allmänt fredagsmys. Alltid mysigt att umgås med dom. Kramar

2 reaktion på “Fastande start på dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *