Planterat

Planterat blommor Jag har haft några växtskott i vatten för att rötter ska växa ut och nu var det dax för plantering utav dom. 3 nya blommor blev det, 1 eller 2 utav dom ska dotra få av mig. Hon har så stor lägenhet så hon kan säkert placera dom nånstans. Jag hittade 2 vita krukor i en second hand butik för endast 10 kronor styck, billigare nya blommor än så kan man inte få … om man inte redan har krukor hemma då vill säga ;). PelargonerSen planterade jag om några pelargoner på balkongen. Dom har stått i en låda tillsammans med andra blommor och dom andra blommorna mådde inte så bra och jag vill försöka rädda pelargonerna iallafall. Kanske kan dom tom övervintra inomhus? Ser folk som har pelargoner inomhus men jag har inte lyckats tidigare, får läsa på hur man bästa ska göra. Jag tycker det är så fint med ha pelargoner inne oxå.

Kramar

2 reaktion på “Planterat

  1. Pelargoner måste få gå i vila på vintern, så läs på nätet hur du ska göra. Jag har provat flera gånger men bara lyckats ett år ?? så lycka till ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *