Dopklänningar

DopklänningarDopklänningen till vänster har jag döpts i! Tänk, den är 50 år gammal ;). Även  min syster har döpts i den och sen har min dotter och systras dotter Emma döpts i den. Och nu ska kanske Hailey döpas i den :). Jag tycker den är ljuvlig! Från början så var där små ljusrosa rosetter på den, några nertill och nån uppe vid halsen. Jag ska fixa till den med lite nya rosetter eller ev blommor på den och så ska jag även brodera in allas namn  och datum som döpts i den. Klänningen till höger har min bror döpts i, så den är rätt gammal oxå ;), 37 år. Och sen har systras andra dotter Julia oxå döpts i den men då hade den en lila underklänning. Jag tycker det är underbart att såna här saker går i arv och fortsätter att användas utav kommande generationer.

Min dopklänning Kramar

2 reaktion på “Dopklänningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *