Bildkavalkad med Hugo

Diskar Hugo diskar, nya favoritsysselsättningen

Lite bilder tagna på mitt hjärtegryn för en vecka sedan när jag var hos lilla familjen, när jag väl kom på det, för i ärlighetens namn så var jag mest upptagen med att umgås med dom.

Hugo en tidig morgon vid frukostbordet
Frukost Hugo dansarDansar Hugo samlar ihop burkarStädar Vi leker med leraBygger lera Ute på gårdenSpringerHugo kör sin cykelLeker Vi väntar på mammaCyklar Hugo som Charlie ChaplinCharlie Chaplin BadtajmBadarHugo spanar ut genom sitt fönsterTittar utHugo letar efter en bok vi ska läsaFixar i bokhyllanVi leker med lastbilar och gubbarLeker med lastbil”Du och jag momo” <3Vi kramasEn morgonpussPusskalasBästa killen som finns! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *