Linköping – Malmö Redhawks

Line up LogebiljettIgår fick jag se Linköping möta Malmö i Saab Arena och detta skedde ifrån en loge på fjärde våningen. Det blev första matchen för min del med Malmö på bortais sen dom kom tillbaka till SHL och så samtidigt skedde det på Nichlas hemmaplan! Man är verkligen kluven när dessa 2 lagen möts! Jag hejar på Malmö och en person i andra laget :), det gör ju att man blir man glad oavsett vem som vinner när dessa lagen möts.
Matchdax Nedsläpp Tekning Malmös zon Ny tekning Malmö anfaller Högt upp sitter vi! Linköping anfaller Hugo och jag kollar ismaskinerna Hugo o jag Hugo tycker verkligen om att titta på hockey! Han tom klappar och tjoar när övriga publiken gör det! Goa unge! Sandra o Hugo Matchen gick till förlängning och straffar och det blev Malmö som vann där. 50/50 lotter ;)Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *