Nyheter på H&M Home

Jag hittade några fina höstnyheter hos H&M home. Krukan ovan för 149kr och glasunderläggen nedan kostar 99 kr för 4 stycken. Bägge sakerna finns i silverfärg om man hellre vill ha det.

Snygg stolsdyna för 99 kr, jag gillar den mörka botten och sen att den har diskreta färger på blommorna.

Jag föll för denna blommiga bricka för 149kr! Det kan mycket väl vara så att den får flytta in hos mig ;).

Sen har dom billiga kuddfodral i sammet, endast 79.90! Jag tycker att sammet är passande nu till höst/vinter, ger lite varmare känsla. Dom finns i typ 100 färger att välja mellan också, så man hittar nog någon som passar hemma hos sig.

Kramar

Uppiggande

Det var en låååång arbetsdag idag! Inte fler timmar än vanligt men den gick långsamt mot sitt slut idag. Försökte fokusera på arbetet och lyckades första halvan av dagen, andra halvan av dagen så flög tankarna iväg. Och det var precis som att dotra kunde känna av mina känslor idag för en halvtimme innan jag slutar på jobbet så kommer hon förbi och lämnar fina gåvor till mig. Hon e så fin som tänker på mig när hon hittar något fint OCH jag blev så glad över att hon kom förbi i just den stunden som hon gjorde, jag behövde det!  Kramar

Synundersökning och pusselbygge

Glad i hågen begav jag mig till optikern för att göra en synundersökning och för att köpa nya glasögon. Jag är inget stort fan utav den undersökningen, jag tycker att det är så svårt att avgöra vilken av bilderna som är skarpare än den andra! När man sen byter öga och är halvblind utav att den varit i mörker så är det ännu svårare! Men med alla deras apparater så brukar dom ändå komma fram till ett bra resultat. MEN idag blev det ett annat resultat –  inga nya glasögon utan en remis till ögonläkare! Tråkigt! Chockad försökte jag handla mat efteråt det gick sådär, jag kom hem med bara hälften av det jag behövde. 

Lite senare fick jag en betydligt trevligare avslutning på denna tisdag, då jag åt middag med dotra och hennes familj. Vi byggde pussel och Hugo börjar fatta galoppen ordentligt nu hur man ska kolla och leta efter bitar – han är så duktig! Hailey försökte först oxå bygga men sen övergick det till att försöka bända loss det Hugo och jag byggt, lilla busan.

Filmtips

I.T: Pierce Brosnan i huvudrollen och sen har även Mikael Nyqvist en roll i denna filmen! Jag tyckte den var bra, spännande och helt klart sevärd! Tänkvärt och läskigt hur mycket som kan gå fel med ”dumma” människor bakom knapparna på datorer. The Longest Ride: För mig okända skådespelar MEN så bra! Tycker man om kärleksfilmer så är denna kanon! Här är det mycket kärlek, hamnar på bland mina topp 5.

The Intern: Robert De Niro och Anne Hathaway i en jättebra film! Filmen visar att man kan lära sig utav ALLA, oavsett ålder. Så härligt att se De Niros livsglädje och hans prioriteringar. En av mina topp 10.

Kramar

Kvällspromenad 

Jag kände mig rastlös så jag hämtade barnbarnen och tog ut dom på en kvällspromenad. Det blev en runda till och i Pildammsparken, Barnens trädgård, en tur runt dammen och så en liten stunds lek på Stock o Sten, totalt en och en halv timme var vi ute. Det var himla mysigt och vi snickesnackade om allt möjligt såsom att kastanjeträden är på G, vi såg dom hänga där högt uppe i träden, vi var oxå ganska säkra på att polishelikoptern flög där uppe för att det varit MFF-match. Vi snackade även om att hösten är på G då löven börjar falla ner till marken och att solen var på väg att gå o lägga sig då månen kommit fram. Det är underbart att höra hur Hugo resonerar om saker, Hailey säger inte så himla mycket än MEN hon lyssnar och verkar hålla med oss emellanåt :).

Kramar

Promenad i Kungsparken och Slottsparken

Jag drog med dotra och barnbarn ut på en promenad i ett par utav stadens parker. Det var så fint väder och jag ville inte sitta inne fler dagar! Vi tradade genom Kungsparken och hamnade sen i Slottsparken och som avslutning så gungade vi en stund på lekplatsen som ligger bredvid biblioteket. Totalt var vi ute 2 och en halv timme, det var riktigt skönt!

Vi såg ett brudpar som fotograferades och en brudgum som väntade på sin brud inför en fotografering – dom hade fint väder!

Sommarängskänsla

Slottsträdgården – många fina och konstiga blomster

Slotträdgårdens café

Väl hemma igen så lekte jag och barnbarnen på Haileys rum medans dotra fixade lite middag, tacos blev det! Sen fick barnen lite lördagsgott och dom satt som 2 ljus i soffan medans dom käkade det, Hugo sitt plockgodis och Hailey sina ostbågar.

Kramar

Vårdväskan 

Leverans till dörren!

Ett ställe som har bra stödstrumpor är vårdväskan och när dom hade sommarrea så slog jag till. Klickade hem 2 par färgglada strumpor, lite utanför min cofortzon MEN nere på fötterna har dom INGET mönster så där är dom lite diskretare, vilket jag oftast vill ha. Ibland vill jag ha lite roligare MEN oftast inte – om ni förstår vad jag menar.

Ett stöd att räkna med!

Kramar

Äntligen tillbaka! 

Igår så började äntligen säsong 2 utav Förväxlingen! Det var ett tag sedan säsong 1 slutade och om någon bett mig säga vad som hände i sista avsnittet så hade jag inte kommit ihåg det. Men så fort 2:ans första avsnitt började så kom jag ihåg och det var precis lika spännande som ettan slutade! Jag är så glad över att denna turkiska serie är tillbaka, äntligen! Nu får vi se hur många avsnitt denna säsongen har, första hade ju 100 avsnitt, hoppas på minst lika många nu ;). Kramar

Kräftskiva på en måndag

Dotra hade bjudit in till en kräftskiva denna måndag. Vem säger att man måste äta kräftor på helgen? Vi hade alla med oss egna kräftor och dricka, sen bidrog vi alla med lite extra att tugga på, såsom paj, grönsaker, soppa, bröd och frukt. Allt smakade himmelskt och ljuvligt gott! Och det var så himla trevligt och mysigt att träffas så här en måndag, en mycket bra början på veckan. Trevligt initiativ utav bästa dotra!

Kramar

Filmsöndag

Jag kan inte bestämma mig och den nya röda kappan är en hiss eller diss?! Den var lite mer orange i färgen än jag trodde MEN i övrigt är den snygg i både modell och detaljer och jag tycker även att den sitter perfekt på mig. Ska jag våga sticka ut lite eller ska jag försvinna i mängden, som jag brukar göra! Vilket I-landsproblem jag har.

Jag fick sett Bridget Jones´s Baby idag, den var himla kul! Och den bästa utav dom filmerna tycker jag. Alla som ser den sitter säkert och tror/hoppas på att EN särskild utav de 2 ska vara pappan. Filmen höll en på halster ända in till slutet och jag blev faktiskt lite besviken på svaret, jag hoppades på den andra ;).

Idag blev det lite thaigryta till middag – extra stark o mumsig idag!

Kramar