Malmö Redhawks-Asplöven

Pucken kommer Nedsläpp Kvitterar StraffarHemmamatch igen! Det va ett rätt bra tempo genom hela matchen, Malmö hade dubbelt så många skott på mål, men Asplöven ledde med 1-2 ända fram till 59.01 i tredje perioden då Tjärnqvist kvitterade till 2-2. Matchen gick till förlängning och även straffar, som jag tycker e så jobbigt att se på!. Det blev Asplöven som tog hem de 2 poängen och vi fick nöja oss med 1. Malmö behöver träna straffar om det kommer att behövas fler matcher! Ingen fick in nån straff plus att ingen verkade vilja sätta dom. Just nu leder vi fortfarande tabellen men bara på målskillnad, det är oliiidligt spännande i hockeyallsvenskan! Kramar

Sötsalta mandlar

SötsaltaHELT FENOMENALA står det på påsen och jag håller med!! Och det är nästan en underdrift faktiskt! Dom är otroligt otroligt goda! Kanderad mandel med lite havssalt – sött och salt. underbart gott! Dom finns bara att köpa på Hemköp då det är deras egna märke Garant som kommit med dessa godingar. Men spring nu inte dit och köp alla, för jag ska helt klart ha fler påsar! MIALite MIA i glaset och dessa mandlar = yummy!

Kramar

Turkos

TurkostJag behöver en uppfräshning utav lite köksredskap, dom gamla har ju en tendens att bli fulare och fulare efter varje gång man använder dom. Häromdagen så hittade jag några som fick följa med hem. Det blev en ny stekspade och en liten skärbräda plus att jag slängde in  en diskborste mest för den hade samma färg som det andra. Kramar.