Siste Mars

Efter en pissekass-natt så kom jag äntligen upp vid 11-tiden. Såg att det var ännu en solig och skön dag så det blev frukostkaffe på balkongen. Sen tog jag en liten lässtund ute på gården och lapade även i mig D-vitaminer! Man får ju passa på, i morgon kan det ju regna? Såg att vi fått upp ”skrämmabortfiskmåsejävlarna” på taket! Äntligen!! Det är ju bara 3 år sen jag började klaga på det …. nu är det kanske tillräckligt många som klagat?!Kaffe på balkongen Läser i solen Bort med måsarna! Blommar idag!Kramar

Malmö Redhawks – AIK = skitmatch

Kvalburgare Klacken Malmö kommer in Nedsläpp Teckning Kamp Slutresultatet En skadad i publikenDe 5 första och de 5 sista minuterna då spelade Malmö bra, resten av matchen var ren katastrof! Inga passningar satt, otroligt rörigt spel! -ska du ta pucken?? -Eller ska jag den?? Backar och forwards höll inte sina positioner utan var överallt och ingenstans! Jag var så frustrerad så jag knappt kunde titta! Hur kan man fortsätta ”spela” likadant när det inte funkar!? Gång på gång så skjuts pucken bara in i motståndarens zon och gång på gång funkar det inte!! Grrrr!! SPELA in pucken!! Resten följer med! OCH sluta inte spela när ni är i zonen!! Vi bytte målvakt efter 1-4, jag skulle vilja byta ut hela laget idag!!

Kramar

Det närmar sig!!

Bok Börja skrivaWee han kan vara här när som helst! Den mycket efterlängtade lilla killen, mitt första barnbarn! Varje gång jag tänker på hur nära det är så knyter sig magen utav spänning på mig! Kan inte fatta att det är så nära nu, att 9 månader närmar sig sitt slut. Är så nyfiken på denna lilla krabat och jag längtar så efter att få träffa honom! Hans mormor borde kanske börja fylla i boken nu så att han kan få den innan han blir myndig.

Kramar

MR-check

Redo för MRNu kan jag lägga till MR utav huvudet på listan över undersökningar jag gjort! Med musik, sovmask, öronproppar och hörselkåpor så var jag redo. Hade bestämt mig för att låtsas jag skulle ta en power nap, fast just vid detta ögonblick i en liten smal ”tunnel” (som jag vägrade glo på när jag kom in!). Undersökningen gör ju inte ont så det var bara att ligga o vila. Vila o vila, hur kan och varför måste denna maskin låta så mycket!! Helt otroligt! Höll på att hoppa till när den började låta som en kulspruta, automatiskt vill man ducka vid sådant ljud ;).  Nu kan jag bara invänta resultatet …. kramar

Städ o tvättdag

Skurat och fejat och tvätta hela dagen! Huset är i stort sett kliniskt rent nu! Hade ett litet möte i källaren med vaktmästaren och har även bokat in en träff med en snickare till nästa vecka. Avslutade kvällen i soffan där jag följde Malmö´s bortamatch mot Västerås och vi tog 3 poäng!! Västerås blev drabbade utav en riktig ”Storm” ikväll – Frederik Storm!

Dagens middag: fisk i folie
Fisk i folie Efterrätt: färska bärBär Kvällssnack: pannkaka (då jag inte äger ett våffeljärn)Pannkaka Inbrott!KällarbåsetKramar

En söndagspromenad

Begav mig ut på en promenad, tog kameran med mig och knäppte några bilder. Påskliljorna blommar redan i ett flertal rabatter, har iof ingen koll på när det är påsk, så det är kanske inte så tidigt? Sprang på ett träd som på långt håll såg ut som att det skulle kunna vara pyntat med påskfjädrar men det visade sig vara nappar i mängder!! Riktigt färggrannt! Där var ingen napp-cermoni idag … undrar om de små liven kommer dit och kollar in sina nappar ibland?. Att ”kasta” sin napp kan tydligen vara riktigt jobbigt både för barnen och föräldrarna. Har ingen erfarenhet utav detta då min lilla tös inte alls var intresserad utav att ta napp! Den var så äckligt att hon höll på att klökas, efter några försök så struntade vi i den.
Påskliljor Park Gult hus Nappträd Färgglatt NapparKramar

Kvalmatch Malmö Redhawks-Örebro

Jag fick bege mig själv till matchen igårkväll men jag var inte ensam i arenan. 8.200 var där för att se den andra kvalmatchen hemma (tredje matchen totalt) och förhoppningsvis även få se en seger för Malmö. Det var ett bra tryck på läktarna (säkert mycket för att det var fredag och då tillbringar många i publiken sina pauser i baren) och bra tryck på isen! Det var oooolidligt spännande de sista 10 minuterna i 3:e perioden när det stod 2-2 och man bara önskade att Malmö skulle göra mål och få 3 poäng med sig hem denna kväll. En kille som satt bakom mig hojtade o skrek om att göra mål och jag hörde hans kompis säga -lugna dig! Det 3:e målet kommer om 4 minuter. Jag sneglade då upp på klockan o såg att då skulle det bli mål strax efter 17 minuter. Och vad var klockan när Alvarez satte 3:an? Jo, 17.19!! Rätt bra gissat av killen bakom ;). Sen åkte vi på utvisning, då tog dom ut sin målvakt och vi fick kämpa 4 mot 6 sista tiden OCH klarade det!! Jag trodde att taket skulle lyfta i arenan när slutsignalen ljöd!! Och jag kunde andas igen!!

Röda mattan Värmning Matchens profil Klappa Nedsläpp Bara sekunder kvar GlädjeKramar

Framtidens receptionist

Startade dagen med massage, välbehövligt! Lite senare var det besök hos företagsläkaren och där möttes man av framtidens receptionist: en dator! Man fick anmäla sin ankomst själv … ingen sa att jag var välkommen eller var god sitt ner! Oj oj nu e mitt jobb hotat!Framtidens receptionistGick förbi några roliga fönster idag: I det första satt en elefant och jobbade. Undrar vad det mer fanns för djur som jobbar där inne ;)?
Hard workerBarberare!? Trodde inte det existerade idag? Unga killar satt i stolar och lät sig rakas och fick skägget trimmat utav de ”vita rockarna” … sånt som man bara sett på tv förut!
BarberareOj fick en flashback till 80-talet när jag såg en kofta i detta garnet! Jag har tom stickat en tröja till mig själv i ett sånt här garn, på den gamla goda tiden när det va modernt förra gången ;).
Flashback till 70talet Sushi!! Varit sugen lääääänge på det!!SushiKramar