Hockeykväll i soffan

Ikväll blev det hockey på tv, lite ovanligt för min del. Men mysigt för då kunde jag avnjuta lite glögg samtidigt ;).
Malmö mötte Leksand borta, tv-kommentatorerna antydde att vi bara har vunnit 6 gånger i Leksand under hela 2000-talet?! Kan det verkligen stämma?? Hörde jag rätt! Tror jag får googla det!
Men jösses vilket flow MIF är inne i nu! Det är en fröjd att se dom spela!
I november har dom tagit 24 utav 27 poäng!! Bra jobbat! Idag har hälften av säsongen gått, 26 matcher spelade, och vi ligger bara 6 poäng efter serieledaren, som för övrigt just nu är Leksand ….. resterande 26 matcher lär bli spännande! Let the flow fortsätta!! Kramar

Sista november

Satan i gatan va kallt det e ute!! Och faktiskt just nu så snöar det utanför fönstret, inte mycket men några snöflingor yr omkring där ute. För det är sällan dom faller snyggt och prydligt här i skåneland … blåsten får vi alltid på köpet till alla väderslag här i söder!
Bara några timmar kvar på denna arbetsvecka och precis som förra fredagen så ska vi ha glöggmys här på jobb, om bara några minuter faktiskt…. mmmm mums!
Kramar

Irriterad, sur, arg, förbannad och jävligt trött!

Klydd, klydd och åter klydd! Det är inte precis vad jag behöver just nu! I synnerhet inte när det gäller tekniska apparater som jag förstår lika mycket som det japanska språket!
Som en extra krydda på detta så kan jag lägga till supportens lite nedvärderande tal mot mig när jag ringer om problemet, han sa -” är antennsladden i boxen?” …. -ursäkta??!!
Jag kan lova att dom inte säger så om en karl ringer och har problem!
Kramar

Gröt i huvet!

Nja inte riktigt men det känns verkligen grötigt i huvet! Gick o la mig 23 och halv 3 inatt sov jag fortfarande inte. Vaknade sen 5 igen …. det är inte mycket sömn! Nu känner jag att huvet är riktigt tungt!! Och ögonlocken likaså! Jag kunde ju haft jobbat mina timmar inatt isället så kunde jag varit hemma o vilat nu  ….hur ska jag palla denna dagen?! E sååå tröööötttt Zzzzz!!
Kramar

Helgen bara försvann

Såg en av de bästa hockeymatcherna i fredagskväll. 5-0 mot Södertälje!! 6000 i publiken, Arenan kokade, Malmö körde bokstavligen över Södertälje – HÄRLIGT!!
Var hemma o i säng kl 22, har i stort sett sovit från då fram till halv 10 imorse! Ni kan ju gissa vad det beror på?!
Stugmys med släkten blev inställt för min del! Det e f-n inte lönt att bestämma nåt!!
Idag kände jag för att förfixa (kan man säga så?) lite inför 1:a advent, skulle putsa fönster men jag hann bara 2 st sen började det regna! Så jag bestämde mig för att göra vid köksfönstret helt, bytte till julgardiner och hängde upp julkransen. Men när den sen tände sig (har en timer) så lyser bara en tredjedel av den!! Lyckat projekt! Ner med fanskapet igen!
Undrar om det inte var meningen att jag skulle stannat kvar i sängen idag oxå!
Kramar

Dummaste ever!!

Asså lyssna på detta!
Jag har blivit bjuden på 50-års fest …… som reserv!!
Som RESERV!! Va??!! Jag har aldrig hört nåt så dumt i hela mitt liv!!
-”Jag har bjudit så många men om inte alla kommer så kan du få komma” ….-”vi kan ju checka av dagen innan” …..  Öhh NÄÄÄÄ jag tror inte det lilla du!!
Hoppas att han får Ribbings bok om vett och etikett!!
Kramar

Det löste sig till slut!

Efter många OM och hel del MEN och ännu fler VAD så fick jag till slut ett jättebra erbjudande som jag tog och det känns som att det blev riktigt bra! 

Det har varit allt från att köpa en ny VHS-spelare (jo, dom säljs fortfarande) eller inspelningsbar box till att i stort sett själva bygga ihop en typ av apparat som kan spela in tv-program (eller med lite hjälp av bror rättare sagt). Det löste sig genom att jag fick ett bra och billigt erbjudande och en fin apparat, från dom som jag redan är kund hos så jag slipper klydda med att byta leverantör! Annars brukar man behöva byta o dona för att få ett bra pris och en bra vara …. nu fick jag allt! Ta i trä, knock on wood, nu ska vi bara hålla tummarna för att apparaten funkar när den installeras! 
Tyvärr kan ni inte få se hur den ser ut (inte mitt fel, blame google!) men den e fin och svart ;). Kramar

Dumma blogger/google!!

Ibland ska man bara hålla tyst! Har precis varit inne på en annan blogg och gjort lite reklam för min blogg. Skrev bla att utan bilder så är en blogg jättetråkig och NU kan jag INTE ladda upp fler bilder! Samma sak som förra gången: minnet är fullt och google vill att jag köper mer utrymme!! No way!! Även om jag mister läsare nu pga detta så måste dom oxå i långa loppet förlora på detta! Tror att dom tjänar lite slantar på att folk klickar sig in och runt på min sida …. så känn på den google!! Tror att ni biter er själv i svansen nu!! Jag kan alltid hitta en annan sida att blogga ifrån …. där inte helt plötsligt minnet för bilder är fullt!! Blä för er!!
Kramar

Saknar ”halv 8 hos mig”!!

Asså jag älskar ”Mat-Tina” men gud så tråkigt program dom sänder istället för ”halv 8 hos mig”! Några tråkiga bröder som säger varken bu eller bä som ska göra pesto på morotsblast?! Kom igen!! Detta kan ju bara vara kul för de närmast sörjande! Och idag var det nån färs som skulle fixas …… Sen tror jag att de olika grejorna ska tävla mot varandra?!  Men allvar! Hur kul e det?? INTE ALLS!! Tv4: In med ”halv 8 hos mig” IGEN!!
Kramar