Storstädning pågår

Vi har storstädet på besök på jobb, en icke planerad aktivitet. Så vi får flytta ut saker från rum till rum, från rum till korridor osv, ofta i panik då vi fortfarande har full verksamhet på avdelningen. Vi har tom fått köra ut deltagare ur rummen ibland och då kan dom få turen att sitta och titta på vår torkställning med våra kläder på. Idag tog jag en runda och fotograferade saker på alla konstiga ställen. Men det finns och har funnits mycket mycket fler! Inte en enda sak på rätt plats! Kramar

Gula fläcken? Naturfenomen?

Alltså nu får ni hjälpa mig! Vad i fåglarna är det som händer därute? Något stort gulaktigt skiner/lyser/strålar på himlen som faktiskt just nu oxå är ljusblå!? Det konstiga ljuset avger oxå någon sorts värme, så man skulle typ behövt ha ombyte med sig, för jeans och skinnjacka är liksom för varmt! Och gummistövlarna behöver man inte heller idag! Jag fattar inget?? Nån som är bättre på det här med ”klimat/naturfenomen/plötslig värme”, än mig? Kramar

Sista onsdagen denna månaden

Som vanligt har vi personalmöte denna dag. Bjöds på en jättegod majsomelett med chili och grillad paprika till. Vi har haft en miljöskyddsrond? Heter det så?? Ja ja, iallafall så fick 8 utav de 10 saker som behövs göras min signatur för att se till att de fixas. Kunde ju lika bra gett mig listan direkt.

Jag hade fått post när jag varit borta …. tips på julshow!! Hallo!! …. jag har inte haft semester än, känns fel att tänka på det redan. Gömde undan den för ev titt efter semestern.

Kramar

Sylvegård och allsång och mord

Igår fick jag ett telefonsamtal från Malmö Redhawks, inte varje dag man får det. Det var en liten, jättenervös påg som ringde och undrade om jag inte ville fortsätta gå och se när dom spelar kommande säsong? Självklart -sa jag! Pengarna kommer dom närmsta dagarna. Lille påg, hoppas att mitt samtal var det första och att det var därför han var så nervös. Hoppas att jag lugna honom med min snälla röst ;).
Tisdagskvällar är för övrigt de bästa tv-kvällarna på hela sommaren, iallafall från igår då ”Allsång på skansen” och ”Morden i midsommer” började. Om ni försöker nå mig dessa kvällar så svarar jag inte ;).
Kramar