Sista augusti

I en hel vecka har jag gått och funderat och tänkt och tänkt ytterligare lite till. Ska jag? Ska jag inte? Jag har verkligen velat fram och tillbaka, haft riktig beslutsamhetsångest! Vägt för och nackdelar mot varandra. Och idag hade jag äntligen bestämt mig, jag skulle göra det! Jag skulle köpa den där supersnygga taklampan. Glad i hågen cyklade jag till affären. Den hängde kvar! Expediten sa att hon hade bara den som hängde uppe. Yes! En fördel var att jag slapp montera ihop den själv och det var en hel del att sätta ihop. Nackdelen var: ingen kartong. Men hon sa att dom hade en sopsäck som jag kunde ta den i …. det funkar för mig, jag tycker om svart. Expediten klättrade upp på en stege (och jag höll snällt i den,) för att ta ner lampan. Sen får vi inte ner den i säcken 🙁 …… den var för otymplig och ömtålig för att transportera på cykeln utan något skydd, så jag fick gå utan lampan. Kändes inte kul …. men det var antagligen inte meningen att den skulle bli min. Kramar

Kisemisar

Bara har ökat antalet invånare med 5 st nya katter och vi var och hälsade på dom idag. Dom är 1½ vecka gamla och är så små, Christian säger ändå att dom växt jättemycket sen födseln. 
Hur söta kan man vara egentligen? Alla var lika söta och man ville klappa dom alla hela tiden.
Det var något magiskt med mina fingrar: dom vände upp magen och slickade lite på mig, tydligen jätteskönt.
Jag har typ tagit hundra bilder på dom. Dom är ju söta oavsett hur dom ligger, eller lyfter på huvudet eller vrider sig eller försöker öppna ögonen eller piper lite osv ….. man kan knäppa en bild varje sekund och ingen bild hade blivit likadan.
 Mys
 Matdax …. typ varje halvtimme
 Trött efter maten
 På rymmen
 Alfa hos Sandra
 Tittut
 Vi kan sitta när vi ska få mat, duktiga ….. ovanligt för att vara katter.
Kramar

Räkfrossa

Efter att ha tillbringat hela lördagen i tvättstugan så avslutade jag kvällen framför tv:n med en stor räkfrossa och ”Arn-tempelriddaren”. Den var mycket, mycket bättre än jag trodde den skulle vara. Det var inte bara strider och dödande hela tiden, som jag trott, och som jag inte tycker om att se på. Kan inte riktigt sätta fingret på varför den fick mig fast ….. men jag satt som fänglsad. Kramar

The Ark

Efter hockeyn begav vi oss upp till festivalen, första och sista gången under denna Malmöfestival. Käkade langos och köpte lite polkagrisar. Denna kväll/natt var det tropisk värme och när man stod och trängdes med några till på stortorget, så kunde man knappt andas. Men jag bara skulle lyssna på mitt favoband och på denna spelning som var deras sista :(. Jag tycker personligen att dom skulle gjort en eller två spelningar på Malmö Arena så att alla fått en chans att se dom. När man står så på plan mark så ser man inget och i år var filmdukarna var så små, så små, så dom gjorde ju ingen nytta alls! Arenan hade helt klart blivit utsåld både 2 och 3 kvällar!

Kramar

Nya gardiner

Dom nya gardinerna har kommit på jobb.
Före: påskgardiner och grå trist skylt
 Efter: Behagliga färger och ny skylt!
 Före: Fula regnbågsgardiner
 Efter: Fräscha vita!
Det ser mycket renare och fräschare ut nu på avdelningen. Ger en mer ”hemma” känsla, inte så mycker sjukhus längre. Nu vill jag bara att de nya möblerna ska komma oxå!
Kramar