La Roche

Idag har jag haft en mycket trevlig eftermiddag med Svetlana. Vi började med en ”after work” öl på ett ställe som jag glömt namnet på ??…. sen förflyttade vi oss till La Roche där vi intog en god middag och så klart en kall spansk öl till maten. Mycket kul att ses igen Svetlana!! Detta gör vi om snart igen.

Kycklingspett med chili och lime + en jättegod sås!

Scampiräkor i vitt vin och vitlök

Potatisklyftor med het salsa
Vi avslutade med en Cafe con leche och en liten munsbit utav deras hemmagjorda chokladbit med hallon på, jättegott!! Precis en lagom portion efter maten, den gjorde sitt jobb, att stilla sockersuget!

Kramar

Nya trafikregler?

Vad har hänt med trafikreglerna sen jag kom till jobbet imorse?
Nu när jag skulle hem så mötte jag 2 ungdomar cyklandes som om vi hade vänstertrafik och dom glodde på mig som om att det var/är jag som cykla på fel sida!?
Sen gick en gammal tant mitt i gatan, bredvid parkerade bilar, istället för på trottoaren!! Är det något jag missat ??

Ska jag bli förvånad om husen ser ut så här imorgon när jag cyklar till jobb? Kramar

Nytt jobb

Ni som känner mig vet att jag tycker om att inreda och dekorera, föreslå färger och former mm. Nu har jag fått ett nytt sådant jobb! För 125.000 kr ska vi på jobb förändra i vår långa, stora korridor och ha nya gardiner på de flesta rummen.
Jag och Ida har tagit på oss detta jobb. Och mitt huvud fungerar så att bara någon säger att något ska ändras, så öppnar sig min dörr till ideérna direkt. Sen hade jag inte riktigt räknat med att alla andra skulle blanda sig i vårt jobb, först vill ingen göra det och sen vet alla precis hur det ska vara …. konstigt?!
Ida o jag har tänkt o tänkt för att få ihopa något som ska bli snyggt, mindre sjukhusaktigt och en få stil som kan hålla i en del år. När vi sedan la fram våra ideér till våra kollegor (för i vår fantasi så skulle dom bli nöjda) så tyckte ALLA helt annorlunda! Det blev genast mindre kul att lyssna på allas ”tokiga” förslag. Förr i stort sett så ska vi enligt dom inte ändra på något!
Vi insåg då att vi måste ta besluten om detta själv och gick iväg med bestämda steg och valde ut färger och former själv! Det går inte att ha 20 viljor att ta hänsyn till! Både Ida och jag blev nöjda med vårt förslag!
Vi la fram det för chefen idag och vi fick klartecken! Så nu kör vi! Kramar