-”Ge mig hemmalagat”

Ordningen är nästan återställd, Sandra kom hem igårkväll. Nu ska bara den andra token oxå komma hem, så allt blir som vanligt igen, för ett tag iallafall. Sandra hade önskemål om att äta hemmalagad mat efter att ätit restaurangmat nästan en hel vecka. Så det blev ingen proviva och rostebröd ikväll för magen, (den får ta vad den får, den protesterar iallafall). Det fick bli ugnsbakad lax, stekt halloumi och champinjoner, spenat och potatis, det fick godkänt. Jag överraskade med efterrätt, vars en Tip Top. (man behöver ju inte tänka på vad som e´ bra för magen längre). Jag kollade extra noga i affären så att dom inte var brutna i struten, har råkat ut för det några gånger. Men dessa var hela. Ända tills jag tappade min i golvet, och det 2 gånger för säkerhets skull!
Kramar

Varmt igen

Efter moln, blåst och regn, så är solen och värmen tillbaka! Det visste jag inte imorse, därför hade jag alldeles för mycket och för varma kläder på mig. Men jag ska inte klaga, det är skönt att värmen äntligen hittat hit igen! Nu kan den få stanna ända till oktober månad för min del. På vägen hem så fick jag införskaffa lite ”medicin” till min mage. Den tycker inte om något som jag ger den ….. hoppas att detta ska passa den. Något roligare än detta får den inte ikväll!

Kramar

Personalfesten

Igår var det då tid för sommarfesten med jobb. Oj oj oj …. tala om att pulsen steg när man såg var man hamnade! Hästar!! Dessa STORA djur och vi skulle göra ”något” med dom! Jag, Svetlana, Jenny och Lotta var där först och jag försökte övertala dom att vi skulle smita därifrån och säga att vi inte hittade dit men tror ni att någon av dom nappade på mitt förslag??
Jag tilldelades en häst som hette Nomi, hans namn betyder lite svart. Han hade en liten svart fläck på sidan. Han skulle vara den absolut lugnaste och snällaste hästen som fanns i stallet, han gör ingenting om man inte säger till honom. Ärligt talat så tror jag att han var drogad ….. under hela tiden vi ryktade och borstade honom så rörde han inte en fena, det passade mig perfekt! Men då han stod med ryggen åt väggen så blev han bara borstad på ena sidan, men han blev jättefin på sin högra sida.
Resten av gänget sysselsatta med att borsta, kratsa hovar och sadla sina hästar.

Vi var uppdelade i 2 lag och lag 1 skulle börja rida. Jag ledde ut Nomi så att Cecilia kunde rida honom först. Under tiden så skulle vi i lag 2 utföra andra uppdrag. Yes!! jag kunde andas ut en stund!

Lag 1 redo för sin ridtur!

Vi i lag 2 gick en skattjakt. Vi samlade ihop delar till ett träns som vi sen skulle få ihop på rätt sätt. Ja, eller hur, vet ni hur många remar ett träns består utav? Typ 100! Men när lag 1 inte heller fick ihop sitt träns så fick vi bekräftat att det inte bara var vi som var helt lost i detta ämne. Efter skattjakten så var det skytte som gällde. Vi fick vars 5 skott och jag träffade med 2 utav mina!! Mitt lag fick ihop 10 träffar, lag 1 bara 9, så vi vann!!

Här kommer bildbeviset, jag på en häst!! Ser ni paniken i ögonen?

I Höllviken, här väntar vi på bussen in till stan igen. Som alltid är vi förberedda med vätska, vätskebrist är INTE bra!

Rula och jag på restaurang Hai. Vi började med ett fat sushi och sen strömmad rätterna in på ett löpande band. Det var olika spett och vårrullar och …

dessa jättestarka sojabönor! Det var nästan så att man fick ringa brandkåren.Till efterrätt så var det cheescake, allt var gott!

Jenny, Martin och Pia, en del utav det glada gänget.

Kramar

Säkert helt ointressant för er …

Imorgon har vi den årliga sommarfesten på jobb och för första gången har jag ingen lust att medverka. Någon gång denna våren försvann min lust till saker och ting och även min ork gjode den sällskap! I skrivande stund så är jag inte ens säker på att jag följer med. Till på köpet så kan jag tillägga att dom lovar regn imorgon och vi ska vistas ute i ca 4 timmr. Förra sommarfesten hade vi samma otur! Regnet öste ner hela tiden vi var ute, sen satt man på restaurangen och var blöt och frusen, trots att man klädde sig rätt. Vatten och jag hör liksom inte ihop! Det låter som att jag längtar till imorgon va?
Sen har vi det vanliga problemet så fort jag ska göra något: KLÄDER och SKOR. Hatar det! Det finns inget snyggt eller passande i min garderob! Det finns bara ett ord för hur jag känner det just nu: BLÄÄÄÄÄ!
Säkert ingen kul läsning för er men jag behövde få kräka av mig lite. Kramar

Still alive

Hello, ett tag sen, ja några dagar sedan iallafall. Har kommit lite av mig med att skriva här. Humöret har inte varit på topp och då är det inte lika kul att och skriva något, finns liksom inget att berätta. ALLT kan man ju inte skriva om, så då får man tänka och fundera för sig själva. Nog pratat om det!

Både igår och idag så har Sandra och Nichlas varit här hos mig. Vi har ätit middag, pratat och myst. Imorgon flyger dom till Helsingfors, om askmolnet tillåter det?, och ska ”förberedas” för flytten som sker senare i sommar.

Ge dom varsen iphone och dom sitter/ligger så här i timmar!!! Kramar

Hund eller katt?

Det doftar fisk o Mollie kan bli 2 meter lång

kolla in stilen!
Jag e´osäker på om hon andades under måltiden?

Mollie e´ ett litet ”problembarn” när det gäller mat. Hur svårt kan det vara att äta, även om magen kurrar så ….. NÄ, icke att man ska äta!!! Då jag inte ville ha en litet sjukt djur hos mig så tog jag det säkra före det osäkra, jag kokade fisk. Djur benämner jag henne då man kan undra hur en hund kan vara så tokig i fisk? E´ det inte katter som ska älska fisk? Världen e´ helt upponer …. kramar.