Finland – Danmark

Har precis sett matchen Finland – Danmark, den slutade 5-1 och det var Nichlas som gjorde Danmarks mål! Duktigt!! Nu väntar Sverige -Norge matchen och till den tror jag att vi ska äta scones. Ingen risk att man blir undernärd, när Sandra e´ här.

Sandra var iväg efter BK-mat och Mollie satt och väntade på henne!

Food!

Power-play kedjan
Trött hund

Kramar

Hockey-VM 2011 !!

Sista fredagen i april och ikväll startar hockey-VM!! Lite mer än 2 veckor fulla med hockey, en ljuvlig tid väntar. Förr (typ hundra år sen) följde man bara Sveriges lag, nuförtiden kan man se alla matcher! Hade man varit lite tidigare ute och lite smartare än jag är, så kunde man ju köpt biljett till någon match och sett det live, Slovakien är ju inte så långt borta. Men det kommer ju fler VM, så det är inte försent.
Idag gifter sig också prins William av England med sin Kate, en kvinna av ”folket”. Det blir lite samma story som med hans mamma, hoppas bara att detta blir lyckligare slut!
Det är inte bara i sagorna det sker längre, nuförtiden kan alla få sin prins eller prinsessa. Jaja, inte ALLA men nån.
Kramar

Annandag påsk

Påsken är slut, så oxå ledigheten från jobbet. Men denna vecka är åter en kort arbetsvecka, bara 4 dagar! Jag gick in i denna påskhelg utan några planer och tycker att den blev riktigt bra och skön. Har umgåtts med nära och kära och bara tagit det lugnt och njutit. Det slog mig precis att jag har faktiskt inte ätit någon påskmat alls, inte ens ett ägg. Men jag har ätit så mycket godare mat än påskmat! Idag har Sandra och jag bla suttit i solen några timmar, det blev mina första soltimmar detta året. Längtar redan till helgen då jag hoppas få fler soltimmar! ”Solen sken på mina vita ben …….. ”
Kramar

Påskdagen

Har tillbringat denna påskdag med Sandra, Nichlas, Pia, Stig, Nana och Rasmus. Det blev grillning på gården, kubbspel, liten promenad i Västra hamnen och sen avslutade vi det hela med kaffe och kaka hemma på gården igen. En jättetrevlig och mysig dag i solen!

killarna mot

tjejerna i kubb

betydligt svalare vindar i hamnen

men vackert är där

Stenugnsbakad pizza

Jag, Sandra och Nichlas åkte till Lindeborg en stund. Det skulle göras stenugnsbakad pizza på grillen! Och vilken pizza det blev sen, den går inte av för hackor, jättegod!! Nu kan man inte köpa färdigpizzor mer! Tack för det, en utav sakerna jag skulle undvika för min huvudvärk. Vi hade en liten blomma med oss, tyckte att den var annorlunda i sina färger.

Mollie hittade en plats i skuggan
Gullegrisar

Maaaat

Pizzan innan vi fyllde den med vad vi ville

Tillbehör, sojabönor och sparris

Min färdiga pizza, supergod!

Mollie iklädd äpplen

Kel på gång

Tack för en mysig eftermiddag och jättegod mat! Kramar