Driver jag en matblogg??

Häromkvällen åt jag middag hos Sandra och Nichlas.
”Marys” potatisgratäng och jättegoda biffar
till detta hade vi tomat/mozzarella ……. tack! Det var jättegott!!
Idag blev det min specialité: selleri och apelsinsallad.
Både grön- och fruktsallad.

Den har jag ätit hela veckan på jobb. Enligt mina kollegor har jag ibland konstiga sammansättningar på min mat, men detta skulle de flesta hem och prova 🙂 … Jag börjar ana ett visst intresse utav min ”konstiga” mat? Kramar

It´s a keeper!

En herrbutik har kampanjpriser på ”Rolling Stones” t-shirts, endast 149 kr. Och jag tycker att dom är så fräcka att jag var tvungen att ha en!
Ville egentligen ha en svart tröja med tungan på, men dom finns inte kvar i en enda butik! Men jag fick en kasse som var svart med tunga på istället.

Det blev denna gråa istället …….
jag e helnöjd med den! It´s a keeper!

Kramar

Rögle-Malmö, oj vilket derby!!

Malmö åkte för att möta Rögle i Lindab Arena. Jag hade turen att matchen sändes på tv10. Och vilken match det var!
Första perioden ägde Malmö hela matchen, Rögle såg ut som fågelholkar.
I andra och tredje perioden vaknade Rögle till liv, men Malmö fortsatte att kämpa. Efter 1-1 gick matchen till förlängning och sen även till straffar.
Malmö missade alla sina 3 straffar och Rögle fick in sin sista (en fräck sådan oxå!) och tog 2 poäng. Vi åker hem med 1 poäng och om jag räknar rätt så har vi fortfarande chans till kval.

Vår 1:a femma ikväll
Söderberg var flyttad till 2:a femman,
tycker att han gjorde ett bättre jobb där.
Kramar

Cravings!

Det står i almanackan att det är måndag idag ….. tur man kan kolla där, för själv har jag nästan ingen koll på dagarna längre. De sista dagarna har varit lite ”annorlunda”, nu kanske man kan komma in i vardagen och den vanliga ruljansen igen.
Middagen idag: varmrökt lax med rom/lök-gräddfil …… kanske klassat som sommarmat men jag hade riktiga cravings för det idag! Gottgottigottgott!

Kramar