Känns hopplöst

Humöret börjar att svikta och hoppet om att bli frisk känns längre och längre bort. Trots alla häxbrygder och extra vitaminer i både tablettform och frukter i alla de sorter, så lyser friskheten med sin frånvaro. Idag har inte varit en rolig dag! Börjar tro att jag inte kan vara med på jobbets personalfest på fredag.
Kramar

Nä, nu blommar det ….

Titta vad som gömde sig bakom gardinerna! Den gör skäl för sitt namn, novemberkaktus.

Nu skulle man egentligen vilja flytta fram den till en plats där man kan njuta utav den men det är väl inte värt att göra, den verkar att trivas där bakom gardinen. Kul att någon trivs här hemma, själv börjar jag snart att klättra på väggarna …. Kramar

Sjuk igen ….

Är hemma och är sjuk, igen! Har sprungit runt och fotgraferat allt möjligt här hemma …. så det finns en risk för att ni får se bilder och läsa om allt möjligt roligt som kan hända när man inte kommer ut någonstans.
1:a ljuset var tänt igårkväll
Även balkongen har fått julstämning

Jag hann inte rädda mina pelargoner innan snön kom 🙁
Kramar

Julmys med Måns

Det blir ingen skyltsöndag för min del ….. det blir till att stanna inne idag. Jag har insett att man inte ska göra upp några planer, dom går ändå åt Hälleflundrahållet!

Har haft radion på hela dagen men typ var 5:e minut så bryts progammen utav extra trafiknyheter och man får ingen riktig sammanhållning utav programmen. Jag hoppas att folk har vett att stanna inne när det verkar till att vara sådan kaos på vägarna!
Så nu snurrar Måns cd i spelaren istället ….. julmys …… vet att andra (no name), har en annan uppfattning utav julmys, ler, men detta får bli mitt mys idag och det duger mer än bra.
Kramar

Alltid e´ det nåt ….

Vaknade utan migrän men med halsont och snuva …..jag måste ta mig till affären för att inhandla alla sorters ”mediciner” . Ute snöar det för fullt igen eller fortfarande? Gäller att klä sig varmt ….. letar och letar och letar …… inte kul när man sen kommer på att man kastat sina bästa, varmaste och halkfria vinterkängor i fjor …. dom hade gjort sitt och var sönder både här och där …. men idag skulle jag behövt dom. Så nu ska man leta efter ett par nya ….. när?? Nu ska jag iallafall intaga alla medicinerna!
Kramar

Kallt ute och mörkt inne

Idag har jag levt som en björn …… legat och gömt mig under täcket för att få det så mörkt som möjligt. Ingenting hjälper ….. migränen vill inte lämna detta huvud! Nu ska jag göra ett försök med kaffe (igen) och choklad. Kanske har min kropp fått för lite socker? Magen säger iallafall ifrån att den fått för mycket värktabletter. Men det är klart, efter 3 dagar med ont så förstår jag att den säger ifrån.
Har fått mig en utskällning av S och ett besök av min kära bror, för att min telefon varit avstängd, förlåt!, men den har inte varit prio ETT idag när jag försökt att kurera mig.
Kramar

Snö och kallt och blä!

Första snön har landat. Några dagar har den mest virvlat omkring tillsammans med regndroppar och inte blivit kvar. Men nu så …. nu har den bestämt sig för att stanna. Alldeles för tidigt enligt mig, det hade räckt om det kom ett par dagar innan julafton. Ska man nu behöva halka omkring i flera månader? Förfrysa om näsan (för det finns inget bra skydd för den) och fingrarna – trots att man har vantar! Också denna vinden som vi har här i söder! Det är ju nästan aldrig vindstilla och det gör att det blir mycket kallare!
Jag vill verkligen vara en björn!

Kramar