Nya grannar ovanpå

Jag har fått nya grannar ovanpå. Såg att dom började flytta in igårkväll. Då det springer en massa folk vet man ju aldrig vem av dom det är som ska bo där. När jag kom hem från Sandra igår så var det första jag såg, en parabolantenn, dom hade monterat upp den på balkongen! Imorse såg jag att dom hade 3 små barn, i åldrarna 1, 2 och 3 år ca. Så nu kommer man väl att vakna till barnskrik och 6 små fötter som trippar (stampar) omkring ovanpå och 4 fötter som springer bakefter. Kan tänka mig att det är extra mysigt på helgerna, när man jobbat en hel vecka och egentligen vill sova lite längre än på vardagarna. Nu ska man inte ha förutfattade meningar men jag ska nog investera i öronproppar. Kan man isolera taket på något sätt? Äggkartonger kanske?

Kramar

Här har ni vårt kylskåp

Gick hem till Sandra med lite plock från min kyl. Detta skulle blandas med hennes plock på något sätt? Vi resonerade en stund fram och tillbaka, och vi hade ett par olika alternativ. Till slut blev det stekt kycklingfile med gul lök och chili. På det slog vi sedan krossade tomater med chilismak och lite matgrädde. Till det hade vi färsk pasta och grönsaker, oxå avslutade vi det hela med att strö parmesan över. Det blev gott och starkt!

Men vad gjorde vi med granatäpplet??? Och när ni läser detta så tittar ni gensast på översta bilden igen, var där ett granatäpple?? Jodå och det tugga vi i oss som dessert. Passade bra med lite sött efter den starka maten.När jag anlände till Sandra satt hon innanför dörren och höll på att smörja in sina nya kängor. Och nää!! Jag har inte blivit en värdelös fotograf men hon ville inte vara med på bild, därav syns hon så lite.
Vi kollade på Idol och följde MIF via nätet och radion. I Idol har jag nu fått några favoriter. Det är Andreas, Jay och Minnah.Vi får se om jag har någon talang i att döma andra i deras talang? Får se hur länge dom blir kvar i tävlingen?
För MIF blev det vinst!! 2-0 mot Oskarshamn!!
Kramar

Bilder från matchen igårkväll

Igår mötte MIF Borås. Det blir ingen bra match när inte ALLA ger järnet, räcker inte att några få kämpar! Nä, bättre kan ni killar! Och mest värdelös tycker jag att Weihager var!! Måtte nån annan back (Damgaard o Hersley) komma tillbaka snart! Matchen gick till förlängning men denna gången vann inte MIF, den slutade 4-5 till Borås.
Resultatet av MFF-Häcken visades emellanåt och publiken jublade, här står det 3-0 till MFF. Matchen slutade 4-0!! Bra då är dom fortfarande med i jakten på guldet.

Kvällens snyggaste out-fit! Ett gäng på säkert 12-15 karlar kom iklädda dessa snygga mössor.
En utav dom gav bort sin till Sallbring, då han har samma frissa.

Kramar

En karl i mitt badrum

Det är en karl i mitt badrum och det är 3:e gången han är där nu.
Det tog så många gånger för honom att fixa mitt tak. Först spackla en gång, sen spackla igen och nu måla. Allt detta för att dom renoverar lägenheten ovanpå.
Första spacklingen

Andra spacklingen

Han var så snabb, medan jag skrev detta så var han klar! Slutresultatet!

Nu är det snart dax att bege sig till arenan. Malmö möter Borås. Ikväll spelar oxå MFF, men då det är borta så kanske det blir lite mer publik på hockeyn?Kramar

Malmö-Västerås

Igår var det hockey igen.
Vi skulle möta Västerås (laget som har Christians favvotränare).
När vi gjorde ett mål så gjorde dom ett ….. så gick det till 3-3. När det sedan var 22 sekunder från att gå till förlängning så gör Västerås det avgörande 4-3 målet. Inte kul och inte särskilt rättvist, tycker jag.

När min kära bror får tag i kameran så blir det
sådana här spännande bilder tagna.
Ismaskiner i från alla håll o kanter

Och på någon som har världens äckligaste jobb!!!

Kramar

Skåne har trampat …. igen.

Precis som i våras så har vi haft en höstperiod på jobbet med att cykla. Och idag fick jag reda på resultatet.

23 augusti till 3 oktober har jag cyklat:
Jag har cyklat 231,5 km och förbrukat 6 945,0 kcal.
Om jag i stället kört bil hade jag släppt ut 47,4 kg CO2 och resan hade kostat mig cirka 879,70 kr.

Hela skåne har trampat och tillsammans har vi cyklat 1 144 644 km vilket motsvarar 29 varv runt jorden!
Kramar

Tacka vet jag ”take away”

Sandra kom med sushi igår em och vi följde hockeyn på webben. Matchen slutade 6-2 till Malmö!! Sandra påstod att jag aldrig kan äta sushi på restaurang då jag äter med gaffel (dom där pinnarna vet jag inte vad man ska ha till, möjligen som vedpinnar? Det finns bestick!). Men efter några bitar sushi så konstaterade vi att INGEN av oss kunde äta på restaurang så som vi grimaserar och snuvar av den starka wasabin …… tur att det finns ”take away”!!

Kramar

In need of energy

Då jag somnade ifrån IDOL förra fredagen så har jag idag införskaffat energi!!

Enligt min syster så är frukt överskattat så jag går på hennes råd, ostbågar!
Vet inte när jag åt det senast …. men det är minst 4 år sedan. Det vet jag för att jag har inte ätit det så länge jag bott här. Hoppas att dom håller mig vaken ikväll.
Läste att Minnah får komma tillbaka då Alice har bestämt sig för att lämna IDOL. Synd, hon var duktig!
Första gången som någon lämnat oxå,tror jag att det är?? Eller har jag fel?? Ni får gärna påminna mig isåfall (jag kan lida av alzeheimers light)
Kramar

Jag + nuffror = 0

Siffror är inte min starka sida men jag kom till att tänka på dessa idag …… jag är född -66, fick min dotter när jag var 22, hon är född 11:e i 11:e -88 och fyller 22 i år, hon har träffat N som oxå är 22 och har nr 44 på sin tröja och idag är det den 22:a ……. har jag för lite att tänka på? …… eller finns det någon mening med dom? ….. ska jag kanske satsa pengar på dessa nr?

Kramar