La Roche

Avslutade september månad med ett restaurangbesök med tjejerna. Vi hade bokat bord på La Roche, vid lilla torg, och tur var det för det strömmade in folk hela tiden som ville ha bord. Men dom flesta fick vända igen, några tappra valde att vänta i baren. Jag kan förstå varför dom ville äta där. Och jag visste inte ens att det existerade innan Marita föreslog det.
Dom har jättegod mat! Tapas i stora lass! Har ni inte ätit där, så gå dit! Men boka bord först.
Glada tjejerna Ulla och Marita
Spansk potatisomelett
Fikon och kronärtskockssallad
Honongsmarinerad kycklingspett
Kramar

Slut med bananer

2 dagar nu så har jag fått REJÄLT ont i magen efter 10:e fikan på jobb.
Och det enda jag stoppar i mig då är en kopp kaffe och en banan. Då jag dricker kaffe på morgonen och ibland på kvällen och inte får ont, så blev det bananen jag fick dra in på idag. Och idag fick jag inte ont i magen!

Så nu är det slut med bananer …… trist. Undrar om det är bananer överhuvudtaget eller bara denna sändnigen? Dom var kanske rejält besprutade? Oavsett så får det dröja tills jag äter bananer. Vet inte vilken dag jag ska prova att äta det igen? Jag vill inte ha så ont i magen någon dag! Jag som trodde att bananer var bra för magen, men icke.
Kramar

Tid att gapa igen.

Så, då har man varit hos tandhygenisten idag. Gick dit ensam, inget lugnande och normal puls. Duktig man e´. Men jag hade tagit panodil innan då jag har hört att det är tio gånger värre att gå till hygenisten än tandläkaren. Och jag skulle göra klart för henne att jag skulle ha bedövning på tandköttet innan hon fick göra något överhuvudtaget i munnen. Snäll som hon var så gjorde hon det, lite bedövningssalva på redskapet innan hon pillade. Hon tog bort lite tandsten och lite missfärningar och jag kände inget alls. Jag fick välja att ta bort det med ultraljud eller manuellt, pest eller kolera? Jag valde manuellt, hade ett svagt minne utav att någon sagt att man inte ska göra det med ultraljud?? Eller var det att man skulle göra det med ultraljud?? Oavsett så var det en positiv upplevelse och jag går hellre till henne än tandläkaren. Men då jag hade så välskötta tänder så tyckte hon det räckte att jag kom till henne vartannat år och tandläkaren måste jag gå till varje år. Men det går kanske att skjuta lite på det oxå?? Hmm, tål att funderas på.
Kramar

Nu lossnar det ….

Måndag och hockey igen, live denna gång. Motståndarna var Sundsvall, som inte var något att hänga i julgranen precis. Malmö däremot spelade bra idag! Alla verkade taggade och det hände något i nästan alla byten. Skottstatistiken var 38-22 till Malmö så den säger en del. Bara synd att inte alla skotten (hihi …det hade varit något) gick in.
Idag gjorde dom 2 mål ……… och det RÄCKTE!!!
VI VANN!!!! 2-1 ……. skönt med 3 poäng.

Mikael Wahlberg blev intervjuad i pausen.
Hade nackspärr sa han …… sure, bänkad heter det.
Kramar

Ops …..

All peptalk tidigare idag, höll inte så länge ….. mitt i städningen så tänkte jag bara kolla hur dax LdB´s match började. Det är ju trots allt näst sista hemmamatchen.

13.30 ……. hmmm ??? …… satte dammsugaren och det blev en paus i städningen ….. den finns ju kvar när man kommer hem. Ingen risk att den städar eller rymmer medan jag är borta.
Men att LdB skulle spela en annan dag eller tid bara för att jag skulle städa, är ju inte rimligt. Så det blev lite kul idag oxå.
LdB – AIK
Ser lite kul ut när pressen sitter på en rad,
fågelskådare, hihi.
Pågen var dagens sponsor och dom delade ut kakor.
Matchen slutade 3-0 …… LdB lägger sig inte trots att dom har SM-guld. Dom vill vara obesegrade oxå. Duktiga tjejer!
Kramar

Peptalk

Nu får jag skärpa mig! Kan inte fortsätt så här. Bara roa mig hela tiden, umgås med folk, shoppa, gå på hockey, blogga, åka till Göteborg mm. Det händer ju inget här hemma! Det finns ingen liten Sandra här längre som emellanåt får ett ryck och städar och donar. Ingen kommer hit och erbjuder sig att göra det heller! Dålig stil, vad har man vänner till egentligen? Allt ska man behöva göra själv. Men jag har haft fullt upp med en massa roliga saker och bara blundat när jag kommit hem. Nu får det bli ändring, …. idag iallafall. Så att kan jag fortsätta ha kul sen. Nu får jag plocka fram alla redskap som behövs, får se om jag kommer ihåg vilka det är? Och var dom finns?
Ge mig ett S ….. ge mig ett T ….. ge mig ett Ä ….. ge mig ett D …… ge mig ett A …… vad blir det? STÄDA!! Kom igen STÄDA!! På med musiken och sätt fart!
Tänk att man ska behöva peptalka sig själv? Får kanske börja med att slita mig från datorn? Vi hörs kanske sen …… om jag har krafter kvar.
Kramar

Shopping

Var på stan ett par timmar med Sandra och shoppade loss.
Lyckades göra av med de sista pengarna på denna lönen.
Och då fyndade vi ändå, 20% på hela köpet!
Det blev en långtröja i guld/svart och ett par leggings i jeansmaterial med ”skinn”-lappar på.
Blockljus i olika färger, en slasksop och en slickepott.
Thaimat med hem
Och just nu håller jag på att följa MIF mot Västerås on-line, då de har bortamatch. Efter första perioden ser det mörkt ut för Malmö, ligger under med 3-0. Hoppas verkligen att dom kan vända detta idag, det behövs! Både för spelarna och för oss som stöttar dom.
Kramar

Kräfskivan

Arbetsveckan avslutades med en jättetrevlig kräftskiva hos Christian och Jennie igårkväll. Trevligt sällskap, god mat och dricka, ”mycke ljus och mycke värme” och många skratt.
Då man blir rätt så kladdig om fingrarna när man äter kräftor så blev det inte så många bilder (och några blev suddiga, undrar varför??), dessa är de enda som blev bra.

Massor med mat, mums!
Slurp, slörp

Harry Potter feeling, måne och uggla
Kramar