Schampo i mängder

Som det kan gå! Hela badrumsskåpet är nu fullt med schampo! Jag kommer inte att behöva köpa på flera år. Jag hittade en på ÖB, dom hade en stor pumpflaska Goldwells color för nästan inget och sen sålde Lyko ut några för en fjärdedel av priset! Med tanke på vad dessa kostar i vanliga fall så kunde jag inte låta bli. Dom är mina dyra favoriter! Man ska ju variera mellan ett par olika schampo och mitt andra alternativ är Lóreals röda, ett betydligt billigare alternativ. Bägge dessa sorter trivs mitt hår med som dom kör jag med.

Kramar

Nyheter hos Indiska

Jag gillar denna höga vas i glas med en dekorativ guldkant, 249 kronor kostar den. Den lilla guldkanten ger ett antikt uttryck – Me like!Sen har dom även krukor i glas med samma guldkant för  299kr. Ljusstake i guldmetall att hänga upp på väggen för 299kr. Jag kan se framför mig hur den lyser upp en mörk höst/vinterkväll. Den kan placeras var som och piggar upp.En rund sammetskudde kostar HELA 499 kronor MEN fin är den. Den finns även i en ljus rosa variant om man hellre vill ha en ljus färg.Lampfot i mässing som liknar en palm för 999kr. Lite roligt men alldeles för dyrt tycker jag men jag kan tänka mig hålla koll på den om den hamnar på rea någon gång … Kramar

Måndagen gick fort

Arbetade sena passet idag men jag hade energi kvar när arbetsdagen var slut så det blev lite matshopping på vägen hem. Sen var det skönt att komma hem och bara värma rester från gårdagens middag, himla skönt med att ha lagat mycket mat! Väl hemma så hade jag fått leverans från Wish igen, nu börjar paketen ramla in :). Idag var det något litet till dotra som kom och så ett klädset till Hailey. Jag hade tänkt ge det i julklapp MEN kinesernas storlekar är låååångt ifrån våra och då tog jag ändå i när jag beställde … men nu får Hailey ha det så fort som möjligt.

KOlossalt söt set 

 

Kramar

Nyheter hos Jotex

 Fin fjärderdekoration som kan sättas upp på vägg eller läggas på ett bord. Den stora kostar 299 och den lilla 249 kronor. Den stora är 78 cm lång och den lilla är 60cm, så det är rätt stora saker.Dom har också fått in flera olika fina posters. Den svart och vita ovan med olika klänningar kostar 499 kr och lövet undertill kostar 299, om man vill ha in lite mer grönt i hemmet. Dom har även en fin skål i form utav ett likadant löv för 99 kronor.

Ovan: 3-pack ljusstakar för 549 kronor, finns i silverfärg också. Om man tycker om Skultunas tulpanljusstakar så är dessa en bra kopia på dom.

Nedan: Ett fint kuddfodral i sammet med fjädrar på. Storleken är 45×45 cm och finns i 5 olika färger för 99 kronor styck. En ny taklampa kanske? Denna fina i glas kostar 899 kr, som ger ett litet antikt intryck. Jag tycker att glasskärmar ger både ett varmt och härligt sken.Ovan: en solspegel som ska komma in till försäljning.

Dom har massor med andra nyheter, jag valde bara några stycken.

Kramar

Nyheter på H&M Home

Jag hittade några fina höstnyheter hos H&M home. Krukan ovan för 149kr och glasunderläggen nedan kostar 99 kr för 4 stycken. Bägge sakerna finns i silverfärg om man hellre vill ha det.

Snygg stolsdyna för 99 kr, jag gillar den mörka botten och sen att den har diskreta färger på blommorna.

Jag föll för denna blommiga bricka för 149kr! Det kan mycket väl vara så att den får flytta in hos mig ;).

Sen har dom billiga kuddfodral i sammet, endast 79.90! Jag tycker att sammet är passande nu till höst/vinter, ger lite varmare känsla. Dom finns i typ 100 färger att välja mellan också, så man hittar nog någon som passar hemma hos sig.

Kramar

Vårdväskan 

Leverans till dörren!

Ett ställe som har bra stödstrumpor är vårdväskan och när dom hade sommarrea så slog jag till. Klickade hem 2 par färgglada strumpor, lite utanför min cofortzon MEN nere på fötterna har dom INGET mönster så där är dom lite diskretare, vilket jag oftast vill ha. Ibland vill jag ha lite roligare MEN oftast inte – om ni förstår vad jag menar.

Ett stöd att räkna med!

Kramar

Filmsöndag

Jag kan inte bestämma mig och den nya röda kappan är en hiss eller diss?! Den var lite mer orange i färgen än jag trodde MEN i övrigt är den snygg i både modell och detaljer och jag tycker även att den sitter perfekt på mig. Ska jag våga sticka ut lite eller ska jag försvinna i mängden, som jag brukar göra! Vilket I-landsproblem jag har.

Jag fick sett Bridget Jones´s Baby idag, den var himla kul! Och den bästa utav dom filmerna tycker jag. Alla som ser den sitter säkert och tror/hoppas på att EN särskild utav de 2 ska vara pappan. Filmen höll en på halster ända in till slutet och jag blev faktiskt lite besviken på svaret, jag hoppades på den andra ;).

Idag blev det lite thaigryta till middag – extra stark o mumsig idag!

Kramar

Leverans från Hemtex

Jag passade på att göra ett ärenden på lunchen idag. Jag cyklade och hämtade ut mina varor från Hemtex i en Hemtex butik, då får man gratis frakt :). Det har varit lite lång väntan på det dock! Jag beställde den 22/7 och det anlände den 14/8!! Dom hade haft lite problem med sin transportör: Schenker! Men jag fick 50 kronor av Hemtex för väntan .. ett litet plåster på såret. Vad jag köpt? Jo, det är plastmattor, bra att ha i kök.

Till eftermiddagskaffet så fick jag verkligen kämpa mot att ta en bit utav tårtorna som Ulla bjöd på. Oj oj vad den med mörk choklad så god ut! Inuti var det en chokladmousse … åh va den såg god ut!! Men jag stod emot!

Dessa svart strån finns bakom akuten

Kramar

Lillördag

Jag startade denna lillördag med att fastande bege mig till vårdcentralen för att ta prover inför kommande läkarbesök. Där var inga innan mig i väntrummet så jag kom in meddetsamma. Sen blev det en snabbhandling på Hemköp, där var jag oxå i stort sett ensam, innan jag kom hem igen och kunde ÄNTLIGEN få i mig KAFFE och frukost! När jag väl vaknade till liv så tog jag en runda ute och sen hem om till dotra en snabbvisit. Lite senare på eftermiddagen så hämtade hon upp mig och vi körde ut på lite ärenden, effektivt och rätt så snabbt fick vi handlat det vi skulle .. vi har blivit grymma på det nu! Sen blev det middag hos dotra, N hade gjort god linsgryta! Skönt att bli serverad middag och slippa börja med att laga något då vi var hemma rätt så sent.

Kramar